5G JE DOSTUPAN SVIMA: I za pretplatnike i za korisnike na bonove | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

5G JE DOSTUPAN SVIMA: I za pretplatnike i za korisnike na bonove

Autor Krunoslav Ćosić

A1 Hrvatska je svim svojim korisnicima omogućila korištenje najbrže mobilne mreže

 Tomato 5G.jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Prvi operator u Hrvatskoj koji je svim svojim korisnicima omogućio korištenje 5G mreže je A1 Hrvatska. Bez dodatne naknade mreža pete generacije dostupna je i pretplatnicima, bez obzira na tarifu, ali i korisnicima A1 mreže na bonove (prepaid).

Istovremeno, i korisnici usluge Tomato od danas 19. svibnja 2022. mogu na svojem pametnom telefonu koristiti sve benefite brze 5G mreže, ukoliko koriste 5G smartphone i ukoliko im je 5G signal dostupan.

Iz A1 Hrvatska ističu da je njihova 5G mreža dostupna u svim županijskim središtima, što će dodatno pojačati mobilne kapacitete na ljetnim turističkim lokacijama s posebnim naglaskom na nautički turizam.

 A1 5G za sve.jpg Izvor: A1 Hrvatska

Još prošlog ljeta osigurano je 5G pokrivanje na najopterećenijim ljetnim destinacijama, a ove je godine prošireno na: Medulin, Novalju, Krk, Opatiju, Crikvenicu, Fažanu, Barbarigu, Brijune, Malinsku, Jelsu, Vir, Orebić, Supetar, Postire, Bol, Tisno, Murter, Nin, Korčula i Hvar.

U planiranju i modernizaciji mobilne mreže A1 Hrvatska primjenjuje napredne 5G funkcionalnosti kao što su beamforming, massive MIMO i extended range za još bolje pokrivanje signalom i zadovoljstvo korisnika. Jedini su operator u Hrvatskoj koji za 5G koristi dva frekvencijska područja - na 700 MHz i 3700 MHz.

5G je dostupan i A1 korisnicima kućnog interneta pa tako korisnici dobivaju kvalitetan širokopojasni pristup čime se daje obol razvoju modernog turizma kao i područja bez adekvatne fiksne infrastrukture.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI