SLEEP CYCLE - SLEEP TRACKER: Opustite se, bolje spavajte i probudite se odmorni | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SLEEP CYCLE - SLEEP TRACKER: Opustite se, bolje spavajte i probudite se odmorni

Autor Krunoslav Ćosić

Nema više nagađanja: hrčete li ili pričate u snu. Snimač spavanja otkriva hrčete li, govorite, kašljete ili kišete noću

 Sleep Cycle - Sleep Tracker (6).jpg Izvor: Apple App Store

Sleep Cycle je osobni uređaj za praćenje spavanja i pametna budilica s nizom značajki uključujući snimač hrkanja, kalkulator spavanja, vođenu meditaciju. Pomoći će vam da se dobro odmorite i lakše probudite. Osjećat ćete se manje pod stresom, imat ćete više energije i bit ćete sretniji tijekom dana.

Sleep Cycle - Sleep Tracker za pametne telefone i pametne satove Android te Appleove iPhone, iPad i Apple Watch omogućuje praćenje spavanja bez telefona ispod vašeg jastuka. Možete pratiti spavanje tako što svoj uređaj postavite na noćni ormarić ili blizu njega na podu.

Ujutro ćete doživjeti nježno buđenje. Pametna budilica uključuje se u idealno vrijeme za vaše tijelo kako se nikada ne biste probudili umorni.

Tu su i prilagođeni savjeti: aplikacija će pratiti i analizirati vaš san i pokazati vam personalizirane savjete za razvoj trajnih navika koje će vam pomoći da bolje spavate i osjećate se izvrsno iznutra i izvana.

Probudite se uz nježnu vibraciju na zapešću, bez buđenja drugih. Postoji li previše buke vani ili u vašoj sobi? Aplikacija će vam također reći kako buka utječe na vaš odmor.

Korištenje je dostupno i na Wear OS-u, pametnim satovima s Googleovim operativnim sustavoma. Opustite se i brže zaspite: stvorite savršene uvjete za spavanje uz zvukove prirode, umirujuću glazbu i vođenu meditaciju, uključujući bijeli šum i ASMR.

U radu aplikacije se koristi patentirana AI tehnologija. Sleep Cycle je napredni uređaj za praćenje spavanja za svakoga tko želi dati prioritet svom zdravlju i učinkovito upravljati svakodnevnim stresom. Bez obzira želite li poboljšati svoj san, postići redoviti raspored spavanja, zabilježiti svoje hrkanje ili se probuditi svježiji uz pametnu budilicu, postoji značajka za vas.

Snimač hrkanja

Nema više nagađanja: hrčete li ili pričate u snu. Snimač spavanja otkriva hrčete li, govorite, kašljete ili kišete noću. Funkcija praćenja hrkanja prati koliko stvarno hrčete i koliko smetnji u disanju imate tijekom noći. Snimite svoje zvukove spavanja i pogledajte svoje trendove.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI