SAMSUNG BESPOKE LIFE 2023: Novo poglavlje za kućanske uređaje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SAMSUNG BESPOKE LIFE 2023: Novo poglavlje za kućanske uređaje

Autor Krunoslav Ćosić

Predstavljene tehnologije olakšavaju svakodnevicu istovremeno stvarajući održiviju budućnost

 Samsung Bespoke Life 2023 (4).jpg Izvor: Samsung

Kroz Život po mjeri Samsung potvrđuje svoju predanost transformaciji života korisnika kroz održivost, povezivost i dizajn. Na Bespoke Life 2023 događaju, trećem godišnjem izlaganju najnovijih ažuriranja svoje Bespoke linije, Samsung je otkrio predanost tvrtke da naše domove i budućnost učini boljim zahvaljujući inovacijama kućanskih uređaja koje svakodnevno koristimo.

„Uvođenjem novih i kreativnih načina da korisnici skroje život „po svojoj meri“ naši najnoviji proizvodi i rješenja omogućuju svima uživanje u održivijem, povezanijem i elegantnijem načinu života“, rekao je Jong-Hee (JH) Han, potpredsjednik, CEO i voditelj DX (Device eXperience) odjela u tvrtki Samsung.

 Samsung Bespoke Life 2023 (2).jpg Izvor: Samsung

Samsung Bespoke Life kocept nastao je iz uvjerenja da su kućanski uređaji ključni za stvaranje održivije budućnosti. Sukladno tome, ovogodišnji Bespoke događaj ističe napore tvrtke Samsung da dodatno smanji Co2 emisije kroz cijeli životni ciklus proizvoda.

Od nabave i proizvodnje do distribucije, upotrebe i recikliranja, Samsung redizajnira svaku fazu životnog ciklusa proizvoda kako bi smanjio potrošnju energije i emisije ugljičnog dioksida (CO2). Primjeri nastojanja tvrtke da reciklira više resursa uključuju upravljanje centrom za reciklažu zatvorenog ciklusa, ugradnju bioplastičnog materijala iz otpadnog ulja u skladišne spremnike Bespoke hladnjaka i širenje upotrebe recikliranih ribarskih mreža.

 Samsung Galaxy S22 Ultra (1).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Nakon što su proizvodi proizvedeni, isporučuju se korisnicima u ekološkom pakiranju tvrtke Samsung, koje je početkom ove godine počelo zamjenjivati plastičnu traku papirom.

Kako bi potaknuo održiviji život tijekom faze korištenja proizvoda Samsung nastavlja širiti usluge koje uštedu energije čine jednostavnom. Zbog toga će ove godine pet novih Bespoke uređaja, uključujući hladnjake, perilice i sušilice rublja, perilice posuđa i klima-uređaje, kao i Samsung Eco Heating System, sadržavati nadograđenu verziju značajke SmartThings AI Energy Mode koja će uskoro biti dostupna u 65 zemalja.

Less Microfiber Filter

Najavljen je novi Less Microfiber Filter za smanjenje emisije mikroplastike tijekom ciklusa pranja rublja. Osim promicanja smanjenja emisije ugljika i potrošnje energije Samsung nastavlja aktivno sudjelovati u borbi protiv onečišćenja mikroplastikom.

Nakon razvoja ciklusa pranja rublja koji smanjuje ispuštanje mikrovlakana do 54%, Samsung i Patagonia ponovno su se udružili kako bi predstavili Less Microfiber Filter. Less Microfiber Filter može uhvatiti do 98% mikrovlakana koja se otpadnu tijekom ciklusa pranja rublja.

Kada se koristi za pranje dva kilograma rublja četiri puta tjedno, filtar može pomoći u smanjenju ispuštanja do 132 grama mikroplastike po osobi godišnje — što je količina jednaka otprilike osam plastičnih boca od 500 ml.

Put ka hiperpovezanom domu

Kombinirajući najnovija Samsung SmartThings poboljšanja i AI tehnologiju, Bespoke proizvodi nude besprijekorno automatizirano iskustvo doma, ono u kojem uređaji uče obrasce korištenja korisnika i pružaju personaliziranu automatizaciju na temelju njihove konfiguracije pametnog doma i stila života.

Kako bi potrošačima olakšao uživanje u tim iskustvima, Samsung je najavio integriranu Wi-Fi podršku u svim novim Bespoke uređajima. Tako će povezivost postati standard u svim linijama Samsung uređaja u nadolazećim godinama.

Tri milijuna Bespoke hladnjaka koji su prodani diljem svijeta od predstavljanja linije potvrđuju velik interes korisnika za uređaje koji nude više mogućnosti i funkcionalnosti od starih standarda. Danas ova promjena u načinu razmišljanja o tome što kućanski uređaji trebaju nuditi korisnicima nastavlja definirati Bespoke dizajn – pristup dizajnu koji postaje sve dinamičniji i izraženiji svaki put kada se proširi na novu kategoriju proizvoda.

 Samsung Bespoke Life 2023 (4).jpg Izvor: Samsung

Od ove godine Bespoke linija uključuje ukupno 15 kategorija proizvoda dostupnih potrošačima u 52 zemlje. Svako proširenje linije proizvoda predstavlja priliku za zadovoljavanje više životnih stilova i potreba.

Imajući to na umu, Samsung proširuje svoju liniju Bespoke hladnjaka predstavljanjem Bespoke 4-Door Flex s Family Hub+ kao i novim modelima s vertikalnom podjelom i gornjim zamrzivačem. Bespoke 4-Door Flex s Family Hub+ ima 32-inčni zaslon osjetljiv na dodir bez okvira koji je gotovo dvostruko veći od prethodnog modela i uključuje još praktičnije i zabavnije multitasking funkcije.

Novi modeli sa vertikalnom podjelom i gornjim zamrzivačem kombiniraju najnapredniju Samsung tehnologiju za pohranu hrane s elegantnim i minimalističkim prednjim modulima dostupnim u raznim bojama i završnim obradama.

 Samsung Bespoke Life 2023 Toiletpaper.jpg Izvor: Samsung

Kako bi dodatno podigla hrabri dizajnerski etos Bespoke tvrtka je objavila i ograničeno izdanje Bespoke modula koje je dizajnirao talijanski kreativni studio TOILETPAPER. Dizajn je prvi put predstavljen na sajmu Fuorisalone 2023. Pogledajte cijeli događaj Bespoke Life 2023:

Bespoke Life 2023 l Samsung
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI