I TU TEHNOLOGIJA POMAŽE: Kuća i odjeća bez dlaka kućnih ljubimaca | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

I TU TEHNOLOGIJA POMAŽE: Kuća i odjeća bez dlaka kućnih ljubimaca

Autor Krunoslav Ćosić

Porast broja kućnih ljubimaca rezultira novim zahtjevima korisnika kod izbora kućanskih uređaja

 Samsung pas psi (1).jpg Izvor: Samsung

Kućni ljubimac mnogima mijenja život, a istovremeno mijenjaju se i zahtjevi korisnika pri korištenju uređaja koji nam pomažu kod kuće.

Istraživanje tvrtke Samsung tvrdi kako je porast broja kućnih ljubimaca diljem Europe rezultirao pojavom novih zahtjeva korisnika kod izbora kućanskih uređaja i novu razinu interakcije s tehnologijom u domu.

Više od polovice ispitanika smatra da tehnologija može poboljšati dobrobit njihovih ljubimaca, zdravlje, aktivnosti i smanjiti tjeskobu radi odvajanja. Određeni Samsungovi pametni uređaji, opremljeni nizom inteligentnih značajki, mogu pomoći da život s kućnim ljubimcima bude što jednostavniji.

Igranje s četveronožnim prijateljima često prate dlake koje brzo i lako putuju po kući te se zavlače u razne kutove doma. Čišćenje dlaka znati biti mukotrpan posao, posebice nakon proljetnog perioda linjanja, ali uz Bespoke Jet usisavanje postaje jednostavno i lako.

 Samsung pas psi (2).jpg Izvor: Samsung

Super stvar je što usisavač sadrži namjenski Pet Tool alat, višestruku Jet Dual Brush četku i višeslojni sustav filtracije koji su posebno dizajnirani za obitelji s kućnim ljubimcima te tako hvataju 99,999% fine prašine i smanjuju izloženost alergenima.

I dok nisu kod kuće vlasnici mogu pokrenuti čišćenje - robotski usisavač Bespoke Jet Bot AI+ istovremeno služi i kao čistač i kao dodatni par očiju s nizom značajki za njegu kućnih ljubimaca kojima se lako pristupa putem aplikacije SmartThings na pametnom telefonu.

Koristeći SmartThings Pet Care, korisnici na usisavaču jednostavno mogu odrediti prostorije koje njihovi ljubimci posebno vole kako bi ih uređaj pravilno nadzirao u načinu rada Home alone.

 Samsung Galaxy S2 3Ultra pas (2).jpg Izvor: Humski Jan/JanHumski/JJPhotography/2016

Značajka Smart Cleaning integrira AI prepoznavanje objekata te će usisavač uspješno izbjegavati objekte kućnih ljubimaca – poput njihovih zdjelica s hranom ili omiljenih igračaka – dok istovremeno uspješno čisti prostoriju.

Jet Bot AI+ će prepozna ako uznemireni ljubimac laje ili plače te može reagirati na takav zvuk i uključiti zvuk klasične glazbe, bijelog šuma ili drugih umirujućih prirodnih zvukova.

Uz pod, mjesto na kojem se skupljaju dlake je i odjeća. Samsung Bespoke AI perilica i sušilica sadrži niz inteligentnih funkcija poput AI OptiWash značajke koja pomaže u temeljitom čišćenju odjeće inteligentnim prepoznavanjem težine tereta i razine prljavštine kako bi se ispustila točna količina deterdženta i vode.

 Samsung pas psi (1).jpg Izvor: Samsung

AI Ecobubble tehnologija miješa zrak, vodu i deterdžent kako bi stvorila mjehuriće koji peru odjeću na nižoj temperaturi uklanjajući tako najtvrdokornije mrlje od kućnih ljubimaca. Kako četveronožni ljubimci najviše vole spavati u krevetu svoga vlasnika pa će Air Wash komponenta, dostupna na europskim modelima, neutralizirati sve mirise na posteljini koristeći vrući zrak.

I zrak ćete pročistiti uz pomoć Samsungovih uređaja te tako ukloniti neugodne mirise. Pročišćivač zraka Bespoke Cube Air Purifier zadržat će prašinu i prhut u zatvorenom prostoru, naročito u proljetnim mjesecima kada su razine tih čestica visoke.

Bespoke Cube donosi posebnu značajku Pet Mode koja može uhvatiti finu dlaku kućnih ljubimaca, velike i male čestice prašine, s filtrom koji hvata 99,97% ultrafine prašine kao i neugodne mirise tako da svaki član kućanstva može uživati u čistom zraku. Klima uređaj WindFree korisnicima može pomoći da paze na temperaturu u svom domu čak i kada su daleko od kuće.

„Vidi više od boje“ i udomi kućnog ljubimca

Kako bi senzibilizirao javnost za problem napuštenih pasa koji čekaju udomljavanje Samsung je pokrenuo inicijativu „Vidi više od boje“ kroz objektiv kamera najnovije S serije uređaja, a sve kako bi pomogao u udomljavanju napuštenih pasa.

Posjetite li u Zagrebu mobilni paviljon Bundek Samsung Studio S23 u razdoblju od 21.4. – 23.4. imat ćete priliku saznati više o kućnim ljubimcima koji traže svoj dom. Svi psi koji čekaju na udomljavanje i pronalazak svog doma nalaze se na linku. Sreća, ljubav i mir samo su neki od osjećaja koje razigrani kućni ljubimci donose u naš život.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI