APLIKACIJA KIDS 360: Roditeljska kontrola djetetovog pametnog telefona | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

APLIKACIJA KIDS 360: Roditeljska kontrola djetetovog pametnog telefona

Autor Ivan Vukić

Moći će provjeriti igra li se dijete na mobitelu za vrijeme nastave, učenja i spavanja

 Kids 360 (2).jpg Izvor: Kids 360

Aplikacija Kids360 omogućava roditeljima da vide koliko vremena njihovo dijete troši na igre i društvene mreže. Uz roditeljski nadzor mobitela i praćenje vremena pred ekranom pruža mogućnost postavljanja vremena kojeg djeca mogu provesti u različitim aplikacijama i igrama.

Instaliranjem aplikacije za praćenje mobitela Kids360 na svoj telefon te aplikacije Alli360 na telefon svog djeteta uključene su korisne značajke. Nakon instalacije aplikacije Alli360 na djetetov mobitel unesite u Kids360 kod koji ćete vidjeti na djetetovom uređaju.

Možete postaviti vremensko ograničenje na djetetovom telefonu za aplikacije, igre i društvene mreže te tako zaključati aplikacije. Raspored korištenja omogućuje postavljanje vremena za produktivno vrijeme posvećeno školskim obavezama i spavanje.

Aplikacija će uzeti u obzir vrijeme koje vaše dijete provede u igricama kao i na društvenim mrežama i aplikacijama za zabavu te će ograničiti njihovu upotrebu i korištenje telefona. Roditelj ima i statistiku aplikacije te će lako saznati koje aplikacije dijete koristi i koliko dugo. Čak može zadati i neke zadatke djetetu, poput čišćenja sobe, kako bi dijete „zaradilo“ dodatne minute za korištenje svojih omiljenih aplikacija i igara.

Moći će provjeriti igra li se dijete na mobitelu za vrijeme nastave umjesto da prati nastavnika. Nadalje, vrijeme provedeno pred ekranom je također koristan podatak koji će biti dostupan roditelju. Znat će i koje ga aplikacije najviše okupiraju.

 Kids 360 (1).jpg Izvor: Apple App Store

Nužne aplikacije za pozive, poruke, taksi službe i druge aplikacije koje se ne koriste za igre i društvene mreže uvijek će biti dostupne tako da nećete izgubiti kontakt sa svojim djetetom. Treba naglasiti i kako aplikaciju Kids 360dijete ne može samo deinstalirati sa svojeg telefona.

Aplikacija Kids 360 se može instalirati na Android telefone verzije 6.0 i više, na Apple iOS uređaje za 15.2 verzije i novije, a za neke od funkcionalnosti potrebno je platiti određeni iznos.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI