20 MILIJUNA DOLARA: Sofisticirana oprema za testiranje kvalitete | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

20 MILIJUNA DOLARA: Sofisticirana oprema za testiranje kvalitete

Autor Krunoslav Ćosić

HONOR provodi interne testove za provjeru više od 200 certifikacijskih standarda

 HONOR Magic5 Pro (4).jpg Izvor: Honor

Istraživanje i razvoj bitni su segmenti poslovanja tvrtki koje ulažu u budućnost. HONOR veliku pozornost kontinuirano posvećuje istraživanju i razvoju kao i pomicanju granica u razvoju novih tehnologija, a dosad su uložili više od 20 milijuna dolara u sofisticiranu opremu za testiranje kvalitete.

Novac je uložen u globalni centar za usklađenost i testiranje (GCTC). HONOR tako provodi interne testove za provjeru više od 200 certifikacijskih standarda, uključujući certifikat Conformité Européenne (CE).

Iz Honora ističu kako njihovi proizvodi, od početka razvoja do masovne proizvodnje, zadovoljavaju najstrože svjetske standarde kako bi krajnjim korisnicima pružili najbolju kvalitetu. HONOR tako provodi više od 260 testova na tisućama različitih komponenti pametnih telefona osiguravajući da je i HONOR Magic5 Pro, koji je odnedavno dostupan u Hrvatskoj, uistinu izrađen da traje i bude pouzdan mobilni uređaj za globalne korisnike.

 HONOR Magic5 Pro (3).jpg Izvor: Honor

Moćni sustav kamera koje u Magic5 Pro pokreće AI rezultat je to upravo sustavnih kvantitativnih i kvalitativnih analiza koje su provedene u vlastitim specijaliziranim laboratorijima za kamere. Zahvaljujući tome, HONOR je doskočio izazovima snimanja fotografija u pokretu, s velike udaljenosti ili u uvjetima slabog osvjetljenja te razvio moćnu kameru kojoj je i brzina automatskog fokusa povećana za 245%, u usporedbi s prethodnom generacijom.

Uz pomoć inteligentne AI Recognition tehnologije, revolucionarne značajke AI Motion Sensing, omogućeno je fotografiranje brzih pokreta. Kako bi to postigli HONOR je usko surađivao s Qualcomm Technologies s ciljem maksimizacije procesorske snage, potpuno iskorištavajući Qualcomm AI Engine, povećavajući interval cache memorije više od šest puta - s 240 na 1500 milisekundi.

 HONOR Magic Vs Reliability Lab.jpg Izvor: Honor

HONOR je uložio čak 18 mjeseci potpuno obnavljajući HONOR Image Engine od samih temelja, s novom arhitekturom, izvornim kodom i algoritmima kako bi potpuno iskoristio procesorsku snagu Snapdragon mobilne platforme.

Zdravlje i zaštita očiju

 HONOR Magic5 Pro (1).jpg Izvor: Honor

Istraživanja su fokusirana i na sigurno korištenje pametnih telefona. HONOR Magic5 Pro postao i prvi pametni telefon s TÜV Rheinland Circadian Friendly certifikatom koji podržava Circadian Night Display opciju. Riječ je o funkciji koja ne ometa san jer regulira plavu svjetlost i nježno mijenja noćnu temperaturu boja na prirodan način.

Prema HONOR-ovim laboratorijskim testovima to može povećati izlučivanje melatonina do 20% unutar tri sata, pomažući korisnicima da se bolje naspavaju.

 Honor_AI Motion Sensing--2.jpg Izvor: © Todos los derechos reservados. Jeostramp

 HONOR Magic5 Pro (2).jpg Izvor: Honor

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI