HONOR MAGIC5 PRO: Ima najbolju kameru i najbolji zaslon na svijetu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

HONOR MAGIC5 PRO: Ima najbolju kameru i najbolji zaslon na svijetu

Autor Krunoslav Ćosić

Tek je predstavljen, a Honorov novi pametni telefon već osvaja nagrade

 Magic5 Pro (2).jpg Izvor: Honor

Prvo mjesto na DXOMARK globalnoj ljestvici kamera i zaslona nije mala stvar, znaju to vlasnici gotovo svih brendova pametnih telefona. DXOMARK je objavio detaljne rezultate testiranja kamere i zaslona telefona.

Test pokazuje kako HONOR Magic5 Pro ima odlične fotografske mogućnosti, posebno kod zumiranja koje je znatno poboljšano te prikazuje mnogo više detalja u srednjem rasponu telefokalne duljine.

I zaslon novopredstavljenog flagship pametnog telefona HONOR Magic5 Pro također je pronašao svoj put do vrha DXOMARK ljestvice zahvaljujući svojim dobro zaokruženim i dosljednim performansama u svim ključnim atributima.

 Magic5 Pro Camera DXO.jpg Izvor: DxoMark

“Oduševljeni smo što je naš najnoviji vodeći model postigao poziciju broj 1 za kameru i zaslon pametnog telefona na ljestvici neovisnih istraživača u DXOMARK-u, potvrđujući snagu i sposobnosti našeg tima za istraživanje i razvoj. Ovo postignuće samo je početak za nas jer se veselimo još fantastičnijim otkrićima u tehnologiji kamera i zaslona pametnih telefona”, rekao je George Zhao, izvršni direktor HONOR Device Co, Ltd.

HONOR Magic5 Pro podvrgnut je DXOMARK-ovom rigoroznom testu kamere pametnog telefona koji mjeri performanse u nizu ključnih kategorija uključujući fotografije, bokeh, zumiranje, video i pregled. S najboljim rezultatom 152, HONOR Magic5 Pro zauzima prvo mjesto DXOMARK globalne ljestvice kamera.

 Magic5 Pro fotografija.jpg Izvor: Honor

"HONOR Magic5 Pro je novi lider na našem ljestvici. Također zauzima prvo mjesto na ljestvici fotografija, zahvaljujući izvanrednim rezultatima fotografije na svim razinama osvjetljenja", navodi DXOMARK u svojoj recenziji. "Magic5 Pro posebno je zablistao u našem slučaju korištenja za prijatelje i obitelj, koristeći velike brzine zatvarača za zamrzavanje subjekata u pokretu dok je snimao izvrsne detalje i održavao niske razine šuma."

Uz široku kameru od 50 MP, ultra široku kameru od 50 MP i periskopsku telefoto kameru od 50 MP HONOR Magic 5 Pro daje slike veće oštrine, bolje ekspozicije i bogatijeg dinamičkog raspona. Uz sveukupnu izvrsnu izvedbu, HONOR Magic5 Pro također je dobio najbolju ocjenu od DXOMARK-a u pogledu specifičnih slučajeva upotrebe i uvjeta za vanjsko, unutarnje, slabo osvjetljenje, prijatelje i obitelj, što ga čini savršenim izborom za razne scenarije snimanja.

 Magic5 Pro fotografije (1).jpg Izvor: Honor

 Magic5 Pro fotografije (2).jpg Izvor: Honor

Također je primjetno da je nakon DXOMARK-ovih testova kamere HONOR Magic5 Pro pružio osjetno poboljšano iskustvo zumiranja, od ultraširokog do dalekometnog tele, što ga čini jednim od najboljih uređaja za zumiranje na tržištu.

Kamera HONOR Magic5 Pro dala je vrlo dobre rezultate na izvornoj žarišnoj ultraširokoj duljini i pri laganom zumiranju. Kvaliteta slike bila je izvrsna u svim svjetlosnim uvjetima, posebno pri jakom svjetlu i u zatvorenom prostoru.

HONOR Magic5 Pro također je pokazao dobre rezultate u video testovima, a DXOMARK je potvrdio da je uređaj najbolji Android pametni telefon do sada za video i najbolji uređaj u SDR video formatu. Uživajući u značajnim video nadogradnjama u usporedbi sa svojim prethodnikom, HONOR Magic5 Pro može se pohvaliti IMAX Enhanced Movie Masterom, koji korisnicima omogućuje snimanje i uređivanje zadivljujućih snimaka kinematografske razine.

Premium zaslon debitira na vrhu DXOMARK ljestvice

HONOR Magic5 Pro prošao je DXOMARK-ov strogi test zaslona pametnog telefona koji mjeri performanse u šest područja: čitljivost, boja, video, pokret, dodir i artefakti. Ostvarivši impresivnih 151 bod za svoju iznimnu tehnologiju zaslona, uređaj je zauzeo prvo mjesto na DXOMARK-ovoj ljestvici zaslona pametnih telefona.

 Magic5 Pro Display DXO.jpg Izvor: DxoMark

“S ocjenom 151 HONOR Magic5 Pro zaslon je pronašao svoj put do vrha DXOMARK ljestvice zahvaljujući svojim dobro zaokruženim i dosljednim performansama u svim ključnim atributima.” rekao je DXOMARK u svojoj recenziji.

DXOMARK test pokazuje da je HONOR Magic5 Pro pružio vrlo dobru čitljivost, uz podešavanje koje ga je učinilo ugodnim za gledanje u svim testiranim uvjetima osvjetljenja. Čak i u scenarijima korištenja na otvorenom, opremljen novom tehnologijom poboljšanja osvjetljenja zaslona, HONOR Magic5 Pro također pruža vrhunsku HDR svjetlinu od 1800 nita za jasne slike pod jakim sunčevim svjetlom.

 Magic5 Pro.jpg Izvor: Honor

Uz kalibraciju dvostrukog osvjetljenja za tipičnu unutarnju svjetlinu od 120 nita i vanjsku svjetlinu od 800 nita, HONOR Magic5 Pro pruža vodeću točnost boja zaslona u industriji. DXOMARK-ov test pokazuje da je prikaz boja HONOR Magic5 Pro bio uglavnom prirodan i vjeran, bilo pod objektivnom ili perceptivnom procjenom, a HONOR Magic5 Pro nadmašuje i mnoge konkurente.

Značajna postignuća performansi zaslona i kamere HONOR Magic5 Pro u DXOMARK-ovim neovisnim testovima označavaju novu prekretnicu za HONOR. HONOR Magic5 Pro bit će dostupan od drugog tromjesečja 2023., s početnom cijenom od 1199 eura za model 12 GB + 512 GB.

 Magic5 Pro DXOMARK_HRV.jpg Izvor: Honor

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI