MAGICOS 7.1: Stižu nove funkcionalnosti za pametne telefone Honor | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MAGICOS 7.1: Stižu nove funkcionalnosti za pametne telefone Honor

Autor Krunoslav Ćosić

Bit će ponuđen širok raspon pametnih značajki koje korisnicima omogućuju dodatno povećanje produktivnosti

 Honor Magic (3).jpg Izvor: Honor

HONOR MagicOS 7.1 stavlja korisnika u središte svih interakcija s uređajima, omogućuje poboljšanu povezanost i značajke suradnje između uređaja.

HONOR je najavio raspored lansiranja nadogradnje MagicOS 7.1 za niz pametnih telefona, dodatno jačajući svoju predanost pružanju besprijekornih i inteligentnih iskustava korisnicima diljem svijeta. Unapređujući suradnju između sustava, uređaja i ekosustava najnoviji HONOR MagicOS 7.1 uvodi nove značajke i poboljšanja koja pretvaraju iskustva temeljena na uređajima u korisnički usmjerena iskustva.

Ažuriranje HONOR MagicOS 7.1 odsad je dostupno za HONOR Magic4 Pro i bit će postupno uvedeno na široki raspon HONOR pametnih telefona. Počevši od drugog kvartala 2023. HONOR 70, HONOR 50, HONOR 50 Lite, HONOR Magic4 Lite i HONOR Magic4 Lite 5G će primiti ažuriranje. HONOR Magic5 Lite 5G, HONOR X7 i HONOR X8 će početi primati ažuriranja u trećem kvartalu 2023.

 Honor Magic (1).jpg Izvor: Honor

Novo ažuriranje je temeljeno na Androidu 13 te nudi širok raspon pametnih značajki koje korisnicima omogućuju dodatno povećanje produktivnosti. Olakšavajući dijeljenje usluga između uređaja, MagicRing eliminira potrebu za ručnim povezivanjem koje je često prisutno u tradicionalnim rješenjima.

MagicRing omogućuje automatsko povezivanje više uređaja, uz upravljanje između uređaja, čime se olakšava istovremeno korištenje više zaslona. Osim prijenosa datoteka te primanja dolaznih poziva i obavijesti o porukama ova suradnja između uređaja korisnicima omogućuje i korištenje istog seta tipkovnice i miša na više uređaja, pomažući im da svakodnevne zadatke rješavaju s iznimnom učinkovitošću.

 Honor Magic (2).jpg Izvor: Honor

Nova verzija aplikacije HONOR Notes dodaje podršku za novu gestu povlačenja tri prsta prema dolje za brzo označavanje informacija i uvodi PDF bilješke, sinkronizaciju zvuka i teksta kako bi poboljšao produktivnost korisnika koji su često u pokretu.

HONOR Notes također podržava sinkronizaciju podataka i suradnju između uređaja, pružajući veću praktičnost i osiguravajući da korisnici uvijek imaju pristup svojim bilješkama, bez obzira na to koji HONOR uređaj imaju sa sobom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI