TIKTOK: Testiraju AI chatbot Tako | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TIKTOK: Testiraju AI chatbot Tako

Autor Igor Martić

Tako će pomoći u pretraživanju i otkrivanju sadržaja

  Izvor: Aleksey Zotov / Alamy / Alamy / Profimedia

TikTok je otkrio da provodi ograničeni test alata za pretraživanje Tako koji pokreće umjetna inteligencija za svoju aplikaciju društvenih medija, a odabrani korisnici na Filipinima sudjeluju u probnom testiranju.

U objavi na društvenim mrežama, piše Mobile World, Live, tvrtka je objasnila da je u ranoj fazi istraživanja chatbot alata za svoju platformu, pri čemu se očekuje da će Tako pomoći u pretraživanju i otkrivanju sadržaja.

 TikTok (1).jpg Izvor: TikTok

Sustav "pokreće pomoćnik za chat treće strane", ali se ne otkriva koji. Dodano je kako "nema trenutačnih planova za to osim ovih ranih testova". Tvrtka je otkrila ograničene informacije, iako je Bloomberg izvijestio da se za testne korisnike značajka pojavljuje kao ikona poput duha u kutu zaslona.

Kada se ikona odabere aktivira se chatbot koji može dati preporuke na temelju interesa i preferencija korisnika. Tako može voditi razgovore i odgovarati na pitanja, iako upozorava korisnike da se ne oslanjaju uvijek na odgovore.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI