NOVE IGRE ZA XBOX: Diablo IV, Assassin’s Creed Mirage… | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVE IGRE ZA XBOX: Diablo IV, Assassin’s Creed Mirage…

Autor Davor Dakić

Video igre dolaze u prodaju tijekom 2023. godine

 Diablo IV (2).jpg Izvor: xbox

Diablo IV

 Diablo IV.jpg Izvor: xbox

6. lipnja 2023. nije tako daleko, ali korisnici konzola Xbox Series X|S i Xbox One znaju zašto se isplati čekati na Blizzardov najnoviji akcijski RPG. Vraća se nekim od najtemeljnijih ideja serijala - laserskom fokusu na akcijsku RPG borbu s punim promjerom, snažnom akcijskom RPG-u, opasno dubokoj prilagodbi i sumornoj fantastičnoj priči.

Otvoreni svijet omogućuje više plijena, više borbe i ispunjeniju suradnju. Filmskiji pristup pripovijedanju dopušta toj mračnoj priči izoštren izgled visokog sjaja i omogućuje bolju čitljivost čarolija, čak i u jeku bitke. Diablo IV je istovremeno star i nov naslov.

Hollow Knight: Silksong

 Hollow Knight Silksong.jpg Izvor: xbox

Nastavak Hollow Knighta čini se gotovo kao nepotrebno zadovoljstvo – u 2017. je programerski Team Cherry uspio izaći s debijem koji se činio neprirodno potpunim, od njegove umjetnosti do interakcije iz trenutka u trenutak pa do njegove prikrivene dubine priče.

Silksong se već osjeća vitalnim. Prebacivanjem fokusa na malog lika Horneta obećan nam je potpuno novi skup vještina i perspektiva, ali izgrađen na gotovo besprijekornim temeljima prve igre. Dobivamo manje nastavak, a više popratni komad tako da svi jedva čekaju saznati kakav je to osjećaj.

Assassin’s Creed Mirage

 Assassin’s Creed Mirage.jpg Izvor: xbox

Jeste li spremni za sljedeću povijesnu avanturu skakanja po krovovima? Assassin’s Creed Mirage obećava da će nas vratiti osnovama, s više fokusiranim opsegom i jednostavnijim ritmom priče. Priča je također smještena u drevni Bagdad, kulturu i svijet koje jedva čekamo istražiti.

Bit će to divan povratak u okruženja koja su mnogi zavoljeli u prvoj igri u serijalu. Mnogi su uzbuđeni zbog ove represalije igre Assassin's Creed koja je lakša za rukovanje, uz prekrasni novi svijet koji izgleda kao stari favorit.

Replaced

 Replaced.jpg Izvor: xbox

Mnogima Replaced igra nije bila na radaru sve donedavno. Ali nakon što su pogledali najave i malo pročitali detaljnije informacije o igri zaključili su kako je to definitivno naslov kojem se jako vesele i što će ga igrati već ove godine. Pogotovo jer se lansira u Xbox Game Pass kao ekskluziva za Xbox konzolu.

Ova akcijska platforma ima Shadow Complex i Deadlight vibru, ali je smještena u alternativni distopijski svijet iz 1980-ih. Umjetnički stil prekrasno je izrađen s mješavinom pikselne umjetnosti i realističnih pozadina, a atmosfera prenosi mračno i zloslutno okruženje koje biste očekivali od svijeta na rubu propasti. Osim toga, tu je i pas, a čini se da biste ga mogli pomaziti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI