BOND SE VRATIO! GoldenEye 007 stiže na Xbox Game Pass | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BOND SE VRATIO! GoldenEye 007 stiže na Xbox Game Pass

Autor Davor Dakić

Uživajte u bezvremenskoj klasici, uz nove Xbox značajke

 GoldenEye 007 (2).jpg Izvor: xbox

Originalni GoldenEye 007 lansiran je 1997. godine i odmah je osvojio svijet uvlačeći igrače na konzolama u uzbudljivu priču o špijunaži, napravama i eksplozivnoj akciji dok su vodili Jamesa Bonda kroz jednu od njegovih najslavnijih misija.

26 godina kasnije GoldenEye 007 stiže i na Xbox Game Pass kako bi i nova generacija igrača iskusila ovaj omiljeni klasik, a veteranima će iznova uživati u Bondovoj nezaboravnoj avanturi.

Igrači mogu koristiti oružje s prigušivačem, postavljati zamke i biti sigurni da će ostati neprimjećeni ili odlučiti strmoglavo jurišati u opasnost i osloniti se na svoju vještinu i hrabrost kako bi misija 007 bila uspješna.

GoldenEye 007 – Xbox Game Pass Launch Trailer
Izvor: Youtube

Teže postavke dodaju potpuno nove ciljeve Bondovom dosjeu i zahtijevaju ovladavanje svakom egzotičnom lokacijom za uspjeh dok šifre za promjenu igre mogu otključati špijuni koji su dovoljno brzi.

Jednako nezaboravan je lokalni način rada za više igrača s podijeljenim ekranom u kojem se igrači bore licem u lice kroz niz kultnih arena. Samo zapamtite da je sve u dobroj zabavi... GoldenEye 007 će odmah biti poznat svima koji su igrali original, s licima i mjestima baš onakvima kakvih ih se sjećate.

U Xbox Game Pass debiju igra sada nudi moderne opcije upravljanja (uključujući podršku za dvostruke analogne palice) i dosljednu stopu osvježavanja radeći u nativnoj razlučivosti 16:9 do 4K Ultra HD (gdje je podržano). Tu je i cijeli popis Xbox postignuća kojima treba težiti, od kojih će neka sigurno testirati hrabrost iskusnih agenata 00.

GoldenEye 007 je dostupan na Xbox One i Xbox Series X|S kao dio Xbox Game Passa (i na više uređaja putem Xbox Cloud Gaminga). Igrači koji su kupili digitalnu kopiju Rare Replaya (nažalost, fizičke kopije ne rade na potpuno isti način) također će moći preuzeti i uživati u GoldenEye 007 besplatno, s ili bez pretplate na Xbox Game Pass.

Uživajte dok se vraćate u legendarni svijet agenta 007 i njegovoj misiji u kojoj je je priča svedena na pitanje života ili smrti.

Goldeneye dolazi na Xbox
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI