NAJOČEKIVANIJE XBOX I WINDOWS PC IGRE: Ove igre stižu tijekom 2023. | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NAJOČEKIVANIJE XBOX I WINDOWS PC IGRE: Ove igre stižu tijekom 2023.

Autor Ivan Vukić

2023. će biti velika godina jer stižu veliki novi naslovi iz Xbox Game Studiosa

 Starfield (2).jpg Izvor: xbox

Mnoge će se video igre u ovoj godini boriti za prostor na vašim tvrdim diskovima i uređajima u oblaku. Od ultra očekivanih RPG-ova kao što je Starfield do dugo očekivanih blockbustera kao što je Suicide Squad: Kill the Justice League, zatim indie hitova na čekanju ove godine će za svakoga biti ponešto.

Starfield

Mnogi čekaju Starfield, i to s dobrim razlogom. Bethesdin nadolazeći RPG uvodi potpuno novu granicu za istraživanje - svemir. Kao član grupe za istraživanje svemira Constellation imate zadatak u vlastitom prilagođenom brodu tražiti rijetke artefakte diljem galaksije. Starfield bi trebao uključivati više od 1000 planeta za otkrivanje.

 Starfield.jpg
Starfield
Izvor: xbox

Resident Evil 4

24. ožujka 2023. na Xbox Series X|S stiže remake i to je jedna od mnogima najočekivanijih igara u 2023. Slijedi nakon dva sjajna remakea (Resident Evil 2 (2019) i Resident Evil 3 (2020) pa Resident Evil 4 remake ima visoku podignutu ljestvicu za dosegnuti. Bit će to moderni klasik kojeg ćete s uzbuđenjem dodati svojoj kolekciji igara.

Minecraft Legends

18. travnja 2023. na Game Pass, Xbox Series X|S, Xbox One, PC (Windows i Steam), Cloud, Nintendo Switch te za PlayStation 4|5 stiže akcijsko-strateška igra Minecraft - uvijek je bila usmjerena na dopuštanje kreativnosti svojim igračima.

Minecraft Legends pokazuje sličnu razinu neobuzdane kreativnosti svojih programera. Ova igra je napravljena kako bi se istovremeno svidjela obožavateljima Minecrafta i potpuno novim igračima, a to čini kroz genijalno preuzimanje poznatih Minecraft ideja u novim oblicima.

 Minecraft Legends.jpg
Minecraft Legends
Izvor: xbox

Iskorištavanje proceduralno generiranog svijeta, poznatih predmeta, fokusa na resurse i često zastrašujućih mafijaša koje obožavatelji poznaju i njihovo pretvaranje u nešto posve novo (i potpuno pristupačno za one koji nisu igrali original) fascinantan je trenutak za ovu seriju, što mnogi ne mogu dočekati. Travanj nije daleko.

Star Wars Jedi: Survivor

U travanju, točnije 28. travnja 2023. za Xbox Series X│S te PC stiže Star Wars Jedi: Survivor. Isprva su neki bili cinični u vezi s debijem Cala Kestisa, što je od svih dostupnih cool izvanzemaljskih rasa to bio čovjek.

Međutim, Fallen Order je brzo mnogima postala jedna od najdražih Star Wars avantura svih vremena, kako u igri tako i na filmu. Prva igra (koja je dostupna kao dio članstva EA Play ili Xbox Game Pass Ultimate ako je trebate nadoknaditi) se bavi borbom protiv rastuće prijetnje Carstva i odvela nas u neke nevjerojatne svjetove.

 Star Wars Jedi Survivor.jpg
Star Wars Jedi: Survivor
Izvor: xbox

Danielle Partis, urednica Xbox Wire, uvjerena je da će Jedi: Survivor proširiti te prekrasne destinacije i isporučiti novu epsku priču – onu u kojoj Cal zaslužuje biti epicentar.

Forza Motorsport

Mnogi vole video igrice koliko i automobile. Ili možda automobile koliko i video igre. Što god, postoji velik broj obožavatelja Forze, a neki više vole simulaciju Forza Motorsporta u odnosu na slobodu otvorenog svijeta Forza Horizona tako da su posebno uzbuđeni zbog nadolazećeg sljedećeg dijela klasične trkaće serije.

 Forza Motorsport.jpg
Forza Motorsport
Izvor: xbox

Prethodne verzije počastile su nas automobilima fotorealističnog izgleda, prekrasno renderiranim stazama i efektima koji oduzimaju dah, no programeri u Turn 10 Studios već nazivaju sljedeći Forza Motorsport tehnički najnaprednijom i autentičnom trkaćom igrom koju su ikada napravili.

Age of Empires IV

Igra tijekom 2023. dolazi na Xbox konzole Series X│S. Age of Empires IV doima se kao istinski modernizirano, glatko ponovno otkriće klasičnog RTS-a, bilo da jurišate kroz pojedinačnu kampanju ili se nadmećete s prijateljima na mreži.

Slijedeći stope igre Age of Empires II: Definitive Edition, koja je bez problema prešla na Xbox konzole, mnogi jedva čekaju krenuti s osvajanjem iz udobnosti svog kauča, a uz podršku Xbox Play Anywhere mogu se vratiti natrag preko računala.

 Age of Empires IV.jpg
Age of Empires IV
Izvor: xbox

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI