Umjetnom inteligencijom kroz najpopularnije aplikacije | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Umjetnom inteligencijom kroz najpopularnije aplikacije

Autor Dijana Kaćanski

Iako posljednji dani nisu bili sunčani, sljedećih dana neće pasti puno kiše pa je odlazak u prirodu poželjan

 Djevojka i cvijeće Izvor: - / Wavebreak / Profimedia

Već smo nakon obilja sunca tijekom ljeta navikle na niže temperature, oblačno vrijeme, a ni kiša nije rijetka pojava pa je dobra ideja provesti dane bez kiše u prirodi.

Neka to ne bude samo obična šetnja prirodom s prijateljima ili obitelji, već kad ste vani pokušajte nešto novo naučiti o biljkama koje nas okružuju.

 Prepoznati biljke aplikacija 1 Izvor: Google

A ukoliko niste u mogućnosti provesti dan u šumi, na livadi ili uz more, ipak možete provjeriti svoje znanje ili naučiti nešto novo o biljkama koje vas okružuju, kako u kući, na poslu tako i u obližnjem parku.

Kako bi informacije o biljkama bile točne pomoći će vam najpopularnije aplikacije za prepoznavanje biljaka i još puno toga.

Aplikacija PictureThis - Plant Identifier pomaže korisnicama da uoče, prepoznaju, uče i uživaju u svim vrstama biljaka - cvijeća, drveća, kaktusa, sukulenata i još puno toga. Ako šećete prirodom fotografirajte biljku, a identificiranje uz pomoć umjetne inteligencije potražit ćete između više od 17 tisuća vrsta biljaka i s točnošću od 98%.

 Prepoznati biljke aplikacija 2 Izvor: Google

Osim prepoznavanja tisuća biljaka, drveća i cvijeća putem ove aplikacije koju je instaliralo više od 10 milijuna korisnika naučit ćete sve o određenoj biljnoj vrsti, dobiti brojne savjete za njegu, a možete svoja iskustva razmjenjivati sa zajednicom ljubitelja biljaka.

Vrlo jednostavno prepoznavanje oko 20 tisuća biljaka nudi aplikacija [email protected] raspoznavanje biljaka koja svakim danom postaje bogatija informacijama zahvaljujući i najiskusnijim suradnicima kojima se možete pridružiti i vi.

 LeafSnap - Plant Identification
LeafSnap - Plant Identification
Izvor: Google

Osim brojnih kultiviranih biljaka u vrtovima i parkovima autori aplikacije s više od 10 milijuna preuzimanja, pozivaju korisnike koji će se pridružiti i željeti surađivati na skupljanju informacija o širokom spektru biljaka u prirodi čak i onih biljnih vrsta koje rastu uz nogostupe gradova.

Još jedna aplikacija LeafSnap - Plant Identification s više od milijun sljedbenica i sljedbenika nudi informacije i prepoznavanje biljaka, ima mogućnost stvaranja osobne kolekcije omiljenih biljaka kao i informacije o njezi svake vrste.

 Prepoznati biljke aplikacija 4 Izvor: Google

Pomoću aplikacije PlantSnap - FREE plant identifier app možete prepoznati više od 600 tisuća vrsta cvijeća, drveća, sukulenata, gljiva, kaktusa i još puno toga i pri tom naučiti sve o rastu i brizi za sve biljne vrste.

Još jedno obilježje ove aplikacije koja će vas povezati s prirodom i cijelim svijetom instalirane više od 10 milijuna puta je autorova želja za sadnju 100 milijuna stabala u ovoj godini, a pomoći može svatko tko preuzme aplikaciju i postane registrirani korisnik.

 Prepoznati biljke aplikacija 5 Izvor: Google

Aplikacija koja osim identifikacije biljaka pomaže prepoznati biljnu vrstu čak i ukoliko imate samo jedan list ili cvijet, NatureID: Plant Identification, a osim savjeta za njegu biljaka sadrži i mogućnost podsjetnika za brigu – podsjetit će vas kad je potrebno biljku zaliti ovisno o godišnjem dobu kao i prihraniti i presaditi pa će one rasti sretno i zdravo.

Uz sve navedeno aplikacija s više od milijun preuzimanja je izvrstan alat za sve ljubiteljice biljaka i prirode, a ukoliko često putujete možete voditi evidenciju o svim biljkama na koje ste naišle.

 Lily’s Garden
Lily’s Garden
Izvor: Google

A ako baš niste oduševljene odlascima u prirodu, šetnjama po livadama ili tik uz more i upoznavanjem s biljkama iz vašeg okruženja, predlažemo da ipak budete u cvjetnom duhu i poigrate se igricom u aplikaciji Lily’s Garden u kojoj možete obnoviti vrt uz rješavanje zagonetki.

Igrica s više od 10 milijuna sljedbenica je namijenjena prvenstveno romantičarkama koje vole dizajniranje vrta, obnovu imanja i proširivanje sadržajima te uživaju u zapletima priče i rješavanju skrivenih tajni Lilynog vrta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI