Najveći atentat ikada zamišljen u igri Dishonored: Death of the Outsider | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Najveći atentat ikada zamišljen u igri Dishonored: Death of the Outsider

Autor Ivan Vukić

U prijevodu Obeščašćen: Smrt autsajdera je visoko ocijenjena igra za starije od 18 godina

 Dishonored Death of the Outsider (2).jpg Izvor: Epic Games

U video igri preuzmite ulogu Billie Lurk dok se ponovno ujedinjuje sa svojim starim mentorom, Daudom, kako bi poduzeli najveći atentat ikada zamišljen: ubojstvo Autsajdera, bogolikog lika kojeg oboje vide kao ključnog za neke od najnečasnijih trenutaka Carstva.

Akcijska avantura s visokom prosječnom ocjenom 4,6 dolazi od nagrađivanih programera iz studija Arkane. Dishonored: Death of the Outsider je sljedeća samostalna avantura u hvaljenoj seriji Dishonored. Budite opaki nadnaravni ubojica i preuzmite ulogu ozloglašene Billie Lurk.

Nadovezujući se na karakterističan gameplay i umjetnički stil igre Dishonored 2, Death of the Outsider ima sva obilježja serije uključujući brutalne sustave borbe, jedinstveni dizajn razina i impresivno pripovijedanje koje odgovara svakom vašem izboru.

S uvjerljivim likovima i uzbudljivom akcijom Death of the Outsider savršena je ulazna točka za one koji su tek počeli sudjelovati u seriji Dishonored dok istovremeno pruža značajno proširenje igranja i svijeta za dugogodišnje obožavatelje.
Dishonored®: Death of the Outsider

Billie Lurk (aka Megan Foster) je nekadašnja jedna od Dunwallovih najozloglašenijih plaćenih ubojica. Ponovno ujedinjeni sa svojim starim mentorom, legendarnim ubojicom Daudom, poduzimate najveći atentat ikada zamišljen: ubijanje Autsajdera, bogolikog lika kojeg Billie i Daud vide kao ključnog za neke od najnečasnijih trenutaka Carstva.

 Dishonored Death of the Outsider (5).jpg Izvor: Epic Games

Dok budete ulazili duboko u najtmurnije kutke Karnace kako biste otkrili misterij Autsajdera (Outsider) i njegovog podrijetla, suočit ćete se sa smrtonosnom opozicijom, drevnim moćima i teškim odlukama koje će zauvijek promijeniti svijet oko vas.

Ultimativni nadnaravni ubojica

Ostanite u sjeni ili zakoračite na dnevno svjetlo kako biste se suprotstavili svim neprijateljima - izbor je vaš. Opremljeni jedinstvenim skupom nadnaravnih sposobnosti, naprava i oružja svakoj situaciji možete pristupiti na vlastiti način. Upotrijebite svoje sposobnosti i vještine da se šunjate kroz nevidljiva okruženja ili brutalno eliminirajte sve protivnike koji vam se nađu na putu.

 Dishonored Death of the Outsider (6).jpg Izvor: Epic Games

Ubiti Autsajdera neće biti lako. Morat ćete otputovati duboko u zapušteno podzemlje Karnace, gdje ćete razotkriti neke izgubljene tajne grada. Usput ćete se infiltrirati u podzemne borilačke klubove i kultove crne magije i dohvatiti drevne artefakte u uzbudljivoj misiji pljačke banke koja postavlja stol za vašu najveću misiju ikada.

Dok lovite Outsidera, usput se suočite s novom grupom neprijatelja. Naoružani svojim oružjem, napravama i sposobnostima uništite smrtonosne neprijatelje kao što su besmrtni Envisioned, nemilosrdne Sestre orakularnog reda i novi Clockwork Soldiers. Povećajte ulog prihvaćanjem ugovora kako biste pronašli i eliminirali neobavezne ciljeve tijekom svoje misije.

Cijena igre Dishonored: Death of the Outsider je 29,99 eura, ali je besplatna za preuzimanje do 9. veljače 2023. do 17 sati. Provjerite ima li vaše Windows 7/8/10 računalo 8 GB radne i 32 GB slobodne memorije na disku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI