Zauzmite liniju fronta uz Eximius: Seize the Frontline | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Zauzmite liniju fronta uz Eximius: Seize the Frontline

Autor Davor Dakić

Igra košta 24,99 eura, a u sljedećim danima je besplatna za preuzimanje

 Eximius Seize the Frontline (7).jpg Izvor: Epic Games

Eximius je FPS/RTS hibrid koji se fokusira na borbu u grupi. Igra nudi intenzivno 5v5 iskustvo za više igrača sa svakim timom koji se sastoji od 4 časnika odreda i jednog zapovjednika.

Igra kombinira taktičko igranje pucačine u prvom licu s visokom razinom strateškog odlučivanja u strateškoj igrici u stvarnom vremenu. Igra sadrži natjecateljske timske borbe 5 na 5 u kojima se igrači bore u postapokaliptičnom urbanom okruženju.

 Eximius Seize the Frontline (1).jpg Izvor: Epic Games

Igrajte kao zapovjednik (RTS)

Izgradite svoju bazu, obučite vojsku i pozovite sposobnosti podrške kako biste pomogli svojim saveznicima na terenu da zauzmu teritorij.

Igrajte kao časnik (FPS)

Povedite svoj odred u borbu i slomite svoje neprijatelje svojom agilnom taktikom ili grubom silom. Zarobite resurse za svoj tim, nadogradite oružje i opremite snažna bojna odijela.

Eximius pruža iskustvo igranja s više uloga u kojem svaki igrač može odabrati da igra različitu ulogu i bori se ne samo svojim mišićima već i svojim mozgom. Stručni strijelac mogao bi biti brojčano nadjačan, napadnut iz zasjede i svladan ako se uhvati u krivom položaju. Dok bi časnik spletkar mogao biti ubijen u pravom trenutku na prvoj crti.

 Eximius Seize the Frontline (2).jpg Izvor: Epic Games

 Eximius Seize the Frontline (4).jpg Izvor: Epic Games

Kao zapovjednik, ujedno ste i časnik. Ali imate dodatnu mogućnost prebacivanja na RTS sučelje odozgo prema dolje za izgradnju baza i zapovijedanje jedinicama. Agresivni zapovjednik također se može pridružiti bitci na prvoj crti, ali se od njih obično očekuje da ostanu u relativnoj sigurnosti i upravljaju razvojem baze. Zapovjednika treba imenovati tim.

Kako se igranje Eximiusa vrti oko timskih protiv timskih bitaka, svaki tim dijeli bazu, resurse i tehnološko stablo. Zapovjednik može trenirati AI pješaštvo i dodijeliti ga igračima. Vodeći ih kao časnika na prvoj liniji, vaš tim će se razumno boriti s vama, zauzimajući zaklon i pomoći vam i u napadu i u obrani.

Igra Eximius: Seize the Frontline je besplatna za preuzimanje do 5. siječnja 2022. iz Epic Games trgovine.

 Eximius Seize the Frontline (6).jpg Izvor: Epic Games

 Eximius Seize the Frontline (8).jpg Izvor: Epic Games

 Eximius Seize the Frontline (3).jpg Izvor: Epic Games

 Eximius Seize the Frontline (5).jpg Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI