VRIJEME JE ZA FORT TRIUMPH: Sve što vidite je potencijalno oružje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VRIJEME JE ZA FORT TRIUMPH: Sve što vidite je potencijalno oružje

Autor Davor Dakić

U strateškoj igri kombinirate naizmjenične borbe i istraživanje svijeta

 Fort Triumph (6).jpg Izvor: Epic Games

Što možete raditi u igri Fort Triumph? Gradite gradove, skupljajte artefakte, poboljšajte svoje heroje i utječite na svoje taktičko okruženje pomoću fizike. Tvrđava Triumph je strateški RPG kojeg možete igrati sami ili u grupi, a ideja video igre je da je svaki neprijatelj smrtonosan, ali je svaki susret jedinstven.

Igra Fort Triumph ocijenjena ocjenom 4,1 u ovom je trenutku čak i besplatna, a izazovna fantastična taktička igra bazirana je na potezima u kojoj je trajna smrt mogućnost u svakom trenutku. Naravno, sve se događa pod pritiskom.

U igri vodite skupinu heroja s različitim vještinama kroz duhovit, parodijski fantastični zaplet. Misije s različitim ciljevima čekaju vas na popločanim proceduralnim mapama, bilo u načinu priče ili okršaju, pa se svakako pripremite za veliku avanturu.

 Fort Triumph (1).jpg Izvor: Epic Games

Iskoristite svoje okruženje: svako drvo ili stijena u igri potencijalno je oružje u borbi. Izradite strategiju i birajte između četiri frakcije i četiri klase. Izgradite svoju bazu, skupljajte resurse i naučite svoje likove novim vještinama.

Obavezno razvijte svoje heroje stjecanjem osobina i vještina među klasama kako bi vaši heroji bili jedinstveni svaki put kada igrate. Istražite proceduralno generirane karte: Fort Triumph sadrži fleksibilne karte svijeta s promjenjivim lokacijama i događajima.

 Fort Triumph (2).jpg Izvor: Epic Games

Svaka bitka traži novi plan pa dok smišljate strategiju pojačajte glasnoću i uživajte u glazbi u igri koju je stvorio nagrađivani skladatelj Marco Valerio Antonini. Fort Triumph je u Epic Games trgovini besplatan do 8. prosinca 2022. pa ako želite u svojoj kolekciji imati igru vrijednu 16,79 eura svakako ju preuzmite preko svojeg računa.

Igra nije zahtjevna pa ako imate računalo s barem Windowsima 7, uz 8 GB radne i samo 3 GB slobodne memorije na disku, uz procesor Intel I3 4160 ili ekvivalent te grafiku NVIDIA GeForce GT 630 ili nešto slično svakako ju preuzmite.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI