IGRA S VISOKOM OCJENOM 4,8: Dishonored - Definitive Edition | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

IGRA S VISOKOM OCJENOM 4,8: Dishonored - Definitive Edition

Autor Igor Martić

Doživite "konačnu kolekciju Dishonored" u prvom licu - besplatno!

 Dishonored - Definitive Edition (3).jpg Izvor: Epic Games

Kompilacija uključuje Dishonored kao i sav njegov dodatni sadržaj - Dunwall City Trials, The Knife of Dunwall, The Brigmore Witches i Void Walker’s Arsenal.

Igru je razvio Arkane Studios, Studio godine Edge Onlinea za 2012. Dishonored je impresivna akcijska igra u prvom licu koja vas prikazuje kao nadnaravnog ubojicu vođenog osvetom. S Dishonoredovim fleksibilnim sustavom borbe kreativno eliminirajte svoje mete kombinirajući nadnaravne sposobnosti, oružje i neobične naprave koje su vam na raspolaganju.

 Dishonored - Definitive Edition (1).jpg Izvor: Epic Games

Proganjajte svoje neprijatelje pod okriljem tame ili ih nemilosrdno napadnite s isukanim oružjem. Ishod svake misije igra se na temelju izbora koje napravite. U The Knife of Dunwall preuzmite ulogu Dauda, legendarnog ubojice koji je ubio caricu.

Nakon što ste ubili caricu i zauvijek promijenili sudbinu Dunwalla, krećete u potragu za iskupljenjem. Ostvarite pristup Daudovim novim oružjima, napravama i nadnaravnim sposobnostima dok prolazite kroz dijelove Dunwalla koji još nisu viđeni, uključujući gradski kitolovski centar, klaonicu Rothwild i strogo čuvanu pravnu četvrt.

 Dishonored - Definitive Edition (2).jpg Izvor: Epic Games

Nastavite svoje putovanje kao legendarni ubojica, Daud, u The Brigmore Witches. Ovaj zaključak Daudove priče dovest će vas u sukob sa zaraćenim frakcijama bandi i opasnim kovenom vještica Brigmore. Putujte kroz neotkrivena mjesta unutar Dunwalla, uključujući Drapers Ward i Brigmore Manor gdje ćete se susresti s nadnaravnim silama koje testiraju granice vašeg novog oružja i sposobnosti.

U Dunwall City Trialsu doživite Dishonoredov fleksibilni borbeni sustav, stealth igranje i različite postavke na potpuno novi način dok se probijate kroz 10 različitih karata koje sadrže niz izazova. Iskušajte svoje vještine prikrivanja, borbe i mobilnosti dok rješavate zahtjevne ciljeve, otključavate nova postignuća i tajne i penjete se na globalnim mrežnim ljestvicama.

 Dishonored - Definitive Edition (4).jpg Izvor: Epic Games

S paketom dodataka Void Walker's Arsenal ostvarite pristup četirima paketima sadržaja koji su prethodno bili dostupni samo putem predbilježbe za Dishonored. Ovi paketi nude jedinstvene bonuse za likove, dodatne utore za amajlije od kostiju i više.

Igra Dishonored - Definitive Edition je besplatna za preuzimanje do 5. siječnja 2022. iz Epic Games trgovine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI