OCJENA 4,7: Shadow Tactics - Aiko's Choice | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OCJENA 4,7: Shadow Tactics - Aiko's Choice

Autor Igor Martić

Još nekoliko dana je igra besplatna za preuzimanje iz Epic Games trgovine

 Shadow Tactics - Aiko's Choice (3).jpg Izvor: Epic Games

Redovna cijena za video igru Shadow Tactics - Aiko's Choice je 19,98 eura, a do 12. siječnja 2023. je besplatna za preuzimanje. S visokom ocjenom od čak 4,7 Aiko's Choice potpuno je novi samostalni dodatak omiljenoj nevidljivoj taktičkoj igri Shadow Tactics.

Radnja igre je smještena u Japanu oko razdoblja Edo. Preuzimate kontrolu nad kunoichi vješticom Aiko i njezinim smrtonosnim prijateljima ubojicama kako biste lovili duhove njezine prošlosti. Aiko's Choice potpuno je nova samostalna ekspanzija omiljene nevidljive taktičke igre Shadow Tactics: Blades of the Shogun.

 Shadow Tactics - Aiko's Choice (1).jpg Izvor: Epic Games

Fokus je na jednog od glavnih protagonista igre: Aiko. Ona je majstorica kamuflaže i odvraća neprijatelje prerušena u gejšu. Aikin bivši sensei, lukava voditeljica špijuna Lady Chiyo, ponovno se pojavljuje iz sjene kako bi je izazvala. Zajedno sa svojim smrtonosnim suputnicima kreće u lov na duhove svoje prošlosti...

Preuzimate kontrolu nad timom smrtonosnih stručnjaka kako biste se ušuljali u sjeni između desetaka neprijatelja. Odaberite svoj pristup kada se infiltrirate u neprijateljske baze u skrivenim šumskim kampovima ili živahnim gradovima iz razdoblja Edo.

 Shadow Tactics - Aiko's Choice (2).jpg Izvor: Epic Games

Postavite zamke, otrujte i odvratite svoje protivnike ili u potpunosti izbjegnite kontakt s neprijateljem. Pažljivo isplanirajte svaki svoj pokret i osmislite vlastitu genijalnu taktiku za poraz neprijatelja i dovršite svaku od izazovnih misija koje su pred vama.

Za igranje igre Aiko's Choice nije vam potrebna kopija Shadow Tactics: Blades of the Shogun. Iako možete uživati u ovoj samostalnoj ekspanziji samostalno, preporučujemo da odigrate barem prvih nekoliko misija glavne igre kako biste stekli osjećaj mehanike igre kao i likova i priče.

 Shadow Tactics - Aiko's Choice (4).jpg Izvor: Epic Games

Značajke

Vratite se u prekrasan svijet Shadow Tactics smješten u Japan, u rano Edo razdoblje. Pridružite se svojim omiljenim likovima u još jednoj pustolovini unutar priče glavne igre Shadow Tactics: Blades of the Shogun.

Doživite do sada neispričanu priču usredotočenu na kunoichi Aiko koja se mora suočiti s opakim neprijateljem povezanim s njezinom prošlošću. Istražite tri potpune glavne misije smještene u potpuno novim okruženjima i tri kraće međumisije.

 Shadow Tactics - Aiko's Choice (5).jpg Izvor: Epic Games

 Shadow Tactics - Aiko's Choice (6).jpg Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI