ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Najinovativnije zemlje svijeta | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Najinovativnije zemlje svijeta

Autor Krunoslav Ćosić

Svjetska organizacija za intelektualno vlasništvo (WIPO) objavila je svoj Globalni indeks inovacija za 2021. godinu

 Inovacije (2) Izvor: Shutterstock

Ocjenjivali su razinu inovacija u 130 gospodarstava svijeta, usredotočujući se na dugačak popis kriterija poput ljudskog kapitala, institucija, tehnologija i kreativne proizvodnje kao i na sofisticiranost tržišta i poslovanja, između ostalih.

Inovacije još uvijek cvjetaju u nekim sektorima unatoč globalnom gospodarskom usporavanju i pandemiji koronavirusa. Gdje je na toj listi Hrvatska te koje su najinovativnije zemlje svijeta objavit ćemo sutra na Smartlife.hr.

Do tada provjerite što to YouTube zauvijek ukida na svojoj platformi te što je uzrok tome. Ako muku mučite s klasičnim peglanjem, možda je vrijeme za potpuno nešto novo - glačalo velike snage od 2000 W zagrijava se za samo 20 sekundi te iz spremnika za vodu od 350 ml može osloboditi jaku snagu pare koja prodire čak i u debele tkanine, ravna ih i ne oštećuje. Istražili smo što se događa na tržištu 5G pametnih telefona, ali u srednjem cjenovnom rangu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI