ZAUVIJEK SE UKIDA NAJOMRAŽENIJI VIDEO YouTube Rewind | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZAUVIJEK SE UKIDA NAJOMRAŽENIJI VIDEO YouTube Rewind

Autor Smartlife

Nakon neslavnih titula najgorih videa na YouTube mreži i izostanka posljednjeg tijekom korone - YouTube ukida pregled aktualne godine

 YouTube Rewind Izvor: Youtube

Tijekom 2020. godine, kad je korona potpuno promijenila svijet, svi smo bili složni s Googleovom odlukom da YouTube i nema što premotavati i na taj način Rewind videom obilježiti kraj kao i svake godine pa je on ukinut.

Prema statistici, s više od 19 milijuna palčeva okrenutih prema dolje, YouTube Rewind 2018 postao je službeno najomraženiji video ikad na najvećoj video mreži na svijetu. YouTube je pokušao ispraviti stvar 2019. godine, ali ni taj video nije dobio lajkove korisnika - skupio ih je manje od tri i pol milijuna dok su palčevi okrenuti prema dolje samo pljuštali - ima ih već više od devet i pol milijuna.

YouTube Rewind 2018
Izvor: Youtube

Zbog ovoga, ali i zbog još jedne godine okovane koronom YouTube je odlučio zauvijek ukinuti svoj godišnji YouTube Rewind.

Međutim, kako primjećuju neki američki mediji - YouTube najvjerojatnije Rewind ukida zbog nemogućnosti da poprati sve što se na mreži događa, posebno one dobre stvari jer je mreža toliko narasla da je to postalo nemoguće.

Rewind će biti zamijenjen trendovima tijekom godine, koji će biti predstavljeni statistički, tako da će gledatelji moći sami vidjeti što im je najviše privlačilo pozornost tijekom godine. Također, istaknutim kreatorima YouTube će se odužiti reklamama na društvenim mrežama kroz Google oglase (naravno).

YouTube Rewind je debitirao 2010. godine od kada je YouTube kompanija u video od nekoliko minuta pokušavala na kraju godine sažeti sve ono što ju je obilježilo - kreatore, preglede, zanimljiv sadržaj i ono što je bilo najduže u tzv. trendingu lokalno i globalno.

Ostaje nam samo jedno pitanje na koje vjerojatno nikad nećemo dobiti odgovor - zašto je Will Smith pristao reći ono preglupo "oh, that's hot" na početku Rewind videa za 2018?! Pogledajte Rewind videe unatrag nekoliko godina i podsjetite se nekih drugih vremena.

YouTube Rewind 2019
Izvor: Youtube

YouTube Rewind: The Shape of 2017
Izvor: Youtube

YouTube Rewind: The Ultimate 2016 Challenge
Izvor: Youtube

YouTube Rewind: Now Watch Me 2015
Izvor: Youtube

YouTube Rewind: Turn Down for 2014
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI