DVIJE GRATIS IGRE: Hell is Others i Adios | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DVIJE GRATIS IGRE: Hell is Others i Adios

Autor Davor Dakić

Epic časti s dvije zanimljive igre, ali igre nisu besplatne još dugo

 Adios (5).jpg Izvor: Epic Games

Hell is Others

Ekstrakcijska horor PVPVE pucačina u kojoj se, izvan sigurnosti vašeg stana, nalazi noir pakleni krajolik Century Cityja. Grad beskrajne noći nalazi se na granici između stvarnosti i ludila. Istražujte, lovite i pljačkajte na mjestu gdje je krv valuta.

Adam Smithson daje sve od sebe kako bi ostao u svom malenom stanu, sam, visoko iznad Century Cityja. Njegovo jedino društvo je bonsai stablo o kojem se savjesno brine - možda samo kako bi prekratio vrijeme.

 Hell is Others (2).jpg Izvor: Epic Games

Vrijeme kao da nema početka ni kraja. Ali kao i sve drugo u gradu, njegovim biljkama potrebna je krv da bi preživjele. Tako je Adam prisiljen pronaći redovitu opskrbu na mračnim ulicama. Dizalo spušta Adama u mračnu noćnu moru grada u kojem počinje lov. Na mjestu gdje je krv valuta Adam mora preživjeti i napredovati najbolje što može dok se suočava s drugima s istim ciljem na umu.

Jedinstvena mrežna igra ekstrakcije za više igrača, Hell is Others, omogućuje vam da napredujete u svom liku pomoću prilagodljivih predmeta koje nabavite za svoj stan. Uzgajajte vlastito streljivo pomoću krvožednih biljaka, istražite noir urbano okruženje, suočite se s Drugima i dajte sve od sebe da doživite još jedan dan... Dan za koji se čini da nikad neće doći.

 Hell is Others (1).jpg Izvor: Epic Games

Istim stazama vrebaju čudovišta koja su Adamu poznata, bliska, a tako daleka, možda su Drugi poput vas. Koliko god grabežljivac mogao postati plijen, pobrinite se da koristite sva Adamova osjetila kako biste ostali na vrhu hranidbenog lanca. Drugi ne samo što žele vašu krv već i oduzeti sve dragocjene predmete koje ste prikupili za svoje potrebe.

Ovaj grad je ispunjen nepoznatim zlima svijeta. U svakoj uličici, ulazu u dućan i križanju, The Things čekaju savršeno vrijeme za napad kako bi ukrali visokovrijednu krv u vašim venama. Kako bi vaše biljke postale velike i zdrave potrebna je stalna opskrba krvlju.

Ali što ako bi poboljšanje vaših usjeva dalo veće, bolje rezultate? Dodavanjem gnojiva možete stvoriti širok raspon biljaka za proizvodnju metaka. Napravite snažnije streljivo, dodajte jedinstvene značajke poput odbijajućih metaka ili tihih varijanti. Mogućnosti su beskrajne...

Igra Hell is Others je besplatna za preuzimanje do 2. veljače 2023. te zatim ima cijenu od 11,99 eura.

Adios

U kinematografskoj igri u prvom licu vi ste uzgajivač svinja u Kansasu. Listopad je. Hladna, svježa jutra su norma, a vi ste odlučili kako više ne možete dopustiti mafiji da koristi vaše svinje za rješavanje tijela.

Kad vaš stari prijatelj - ubojica - stigne sa svojim pomoćnikom isporučiti još jedno tijelo, konačno skupite hrabrosti i kažete im da ste završili s time. Nastavak sami istražite u igri Adiod koja je besplatna za preuzimanje s Epic Games platforme do 2. veljače 2023. Redovna cijena igre je 13,99 eura.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI