EPIC ČASTI S DVIJE VIDE IGRE: First Class Trouble i Divine Knockout (DKO) | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

EPIC ČASTI S DVIJE VIDE IGRE: First Class Trouble i Divine Knockout (DKO)

Autor Davor Dakić

Dvije akcijske multiplayer igre odvest će vas u neki drugi svijet

 Divine Knockout (DKO) (4).jpg Izvor: Epic Games

First Class Trouble

U ovoj Windows igri iz 2022. godine igrači surađuju, ali i igraju jedni protiv drugih kako bi preživjeli katastrofu. Cilj je ugasiti smrtonosni A.I. tijekom luksuznog svemirskog krstarenja. Treba pripaziti je su neki igrači varalice - potajno igraju kao roboti ubojice koji izgledaju kao ljudi, ali pazite jer namjeravaju izdati druge igrače.

First Class Trouble je društvena igra razvojnog programera Invisible Walls za više igrača u kojoj igrači preuzimaju ulogu putnika na ISS-u Alithea. Središnja mreža umjetne inteligencije broda za krstarenje, C.A.I.N., pokvarila se i isisava sav kisik iz broda. Putnici moraju koristiti proximity chat za suradnju na ciljevima kako bi došli do C.A.I.N.-a i tako pobijedili u igri.

 First Class Trouble (2).jpg Izvor: Epic Games

Među putnicima se nalaze Personoidi, brodski robotski sluge ljudskog izgleda koji se osvećuju putnicima. Personoidi moraju prevariti putnike i ili ih sve eliminirati ili ostati skriveni do samog kraja kako bi pobijedili. Da biste preživjeli morat ćete prevariti svoje prijatelje ili biti prevareni.

Kako bi ugasili odmetnutu umjetnu inteligenciju igrači će morati doći do novih područja broda komunicirajući i koordinirajući različite kooperativne zadatke. Kao putnici, morate pronaći tragove i čuvati svoja leđa kako biste otkrili identitete Personoida. Koristite sva potrebna sredstva da ih uklonite.

Između područja igrači glasaju o identitetu Personoida i izbacuju ih iz zračne komore. Stoga lažite, spletkarite i varajte kao Personoidi, miješajući se među ljudske putnike, kako biste na kraju vi zasjeli na pobjednički tron.

Igra First Class Trouble je besplatna za preuzimanje iz Epic Games trgovine do 19. siječnja 2023. (cijena joj je inače 14,49 eura), a vaše računalo treba minimalno NVIDIA GeForce GTX 650 Ti ili AMD Radeon HD 7850 grafiku, iako je preporuka NVIDIA GeForce GTX 970 ili AMD Radeon R9 280X. Igra će zauzeti 20 GB na disku, a potrebni su vam i Windowsi 10.

Divine Knockout (DKO)

Druga ovotjedna akcijska igra je namijenjena za početnike u svijetu igara, ali je od igrača dobila visoku ocjenu 4,6. Kontrole koje je potrebno koristiti za igranje ćete vrlo brzo savladati. Akcijska multiplayer igra Divine Knockout (DKO) je besplatna za preuzimanje uz račun na Epic Games platformi.

Postanite mali, ali moćni bog iz mita, borite se u sve tri dimenzije i izbacite svoje prijatelje s karte kako biste zavladali teritorijem. Nanesite štetu neprijateljima kako biste ih učinili ranjivima, a zatim ih izbacite iz arene snažnim udarcem.

Uživajte u borbi inspiriranoj 2D platformskim borcima, ali prevedenoj u jedinstvenu perspektivu trećeg lica. Igra Divine Knockout (DKO) nije hardverski niti softverski zahtjevna pa vaše PC računalo treba imati minimalno 64-bitne Windows 7 ili Windows 10, 16 GB slobodne memorije na disku te barem NVIDIA GeForce GTX 555 grafiku. Minimalni procesor je Intel Core i5-2320, preporučen je Intel Core i7 3.20 GHz.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI