PRILIKA ZA GRATIS IGRU: Epistory - Typing Chronicles | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PRILIKA ZA GRATIS IGRU: Epistory - Typing Chronicles

Autor Krunoslav Ćosić

U atmosferičnoj igri igrate djevojku koja jaše divovsku lisicu

 Epistory - Typing Chronicles (2).jpg Izvor: Epic Games

Glavni lik se bori protiv insektilne pokvarenosti iz svijeta origamija. Kako napredujete i istražujete ovaj svijet priča se doslovno odvija i otkrivaju se misterije čarobne moći riječi.

Epistory - Typing Chronicles atmosferična je avanturistička igra tipkanja koja govori o spisateljici bez inspiracije, a traži svoju muzu kako bi joj pomogla napisati svoju najnoviju knjigu. U Epistoryju glumite muzu, fiktivni lik u svijetu u kojem je sve neispričano.

 Epistory - Typing Chronicles (5).jpg Izvor: Epic Games

Vaša avantura počinje na praznoj stranici, ali svijet će uskoro postati veći i življi dok prikupljate inspiraciju, rješavate njegove misterije i pobjeđujete njegove neprijatelje. Od kretanja do otvaranja škrinja i borbi u epskim bitkama, svakim elementom u igri upravlja se isključivo tipkovnicom.

Kako napredujete i istražujete fantastični origami svijet priča se doslovno odvija u pisčevom umu i otkrivaju se misterije čarobne moći riječi. Istražite prekrasan svijet rukotvorina od papira: igrajte se kao muza koja jaše divovsku lisicu s tri repa, izgubljena u fantastičnom 3D svijetu.

 Epistory - Typing Chronicles (7).jpg Izvor: Epic Games

Riješite misteriozne zagonetke, otključajte magične moći i porazite neprijatelje u epskim borbama koje dižu adrenalin. Skupljajte fragmente i točke nadahnuća da biste razvili priču dok istražujete svijet origamija u pisčevoj glavi. Ali priča ima više nego što se čini na prvi pogled…

U igri je sve u tipkovnici, a ako vam ruke lete po tipkovnici ili ako sporo tipkate igra ima dinamički sustav težine koji se razvija kako bi odgovarao skupu vještina svakog igrača. Igra podržava nekoliko rasporeda tipkovnice: QWERTY, QWERTZ, AZERTY, BEPO, Dvorak, Workman i Colemak. Dostupan je i natjecateljski način rada u areni: izazovite druge igrače za prvo mjesto na ljestvici najboljih.

Cijena za igru Epistory - Typing Chronicles je 11,99 eura, a do 26. siječnja 2023. je besplatna za preuzimanje preko Epic Games trgovine.

 Epistory - Typing Chronicles (1).jpg Izvor: Epic Games

 Epistory - Typing Chronicles (3).jpg Izvor: Epic Games

 Epistory - Typing Chronicles (4).jpg Izvor: Epic Games

 Epistory - Typing Chronicles (6).jpg Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI