THE ROLLING STONES I MICK JAGGER: I oni su se pridružili TikToku | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

THE ROLLING STONES I MICK JAGGER: I oni su se pridružili TikToku

Autor Krunoslav Ćosić

Zajedno s Keithom Richardsom popularni rock band od sada svira na TikToku

 The Rolling Stones TikTok (2).jpg Izvor: TikTok

Slučajni susret Micka Jaggera i Keitha Richardsa na željezničkoj stanici Dartford u Engleskoj 1961. i zajednička ljubav prema Muddyju Watersu i Chucku Berryju doveli su do nastanka jednog od najvećih rock and roll bendova svih vremena.

Više od šezdeset godina kasnije kultni bend koji ne treba predstavljati službeno se pridružio TikToku (@TheRollingStones) omogućujući tako pratiteljima iz cijelog svijeta pristup cjelokupnom glazbenom katalogu.

Po prvi put TikTok zajednica će moći koristiti legendarne pjesme benda u svojim video kreacijama. Korisnici će moći stvarati obrade i remixeve kultnih hitova poput 'Start Me Up', 'It's Only Rock 'N Roll (But I Like It)' & 'Miss You'. Sve ove pjesme dostupne su na stranici TikTok Sounds.

Legendarni frontmen Mick Jagger također će se pridružiti TikToku sa svojim osobnim računom. Pridružuje se kolegi iz benda Keithu Richardsu koji je stigao na platformu prošle godine. Obožavatelji mogu pratiti oba računa kao i službeni kanal benda, koji će sadržavati ekskluzivne sadržaje iza kulisa iz nastupa uživo, studijskih snimanja i više. Bend je također objavio svoje prve videospotove, koji sadrže rijetke arhivske snimke i potiču obožavatelje da nastupaju, kreću se i odijevaju poput Stonesa.

Legendarni frontmen Mick Jagger također će se pridružiti TikToku sa svojim osobnim računom. Pridružuje se kolegi iz benda Keithu Richardsu koji je stigao na platformu tijekom prošle 2022. godine. Obožavatelji mogu pratiti oba računa kao i službeni kanal benda koji će sadržavati ekskluzivne sadržaje iza kulisa iz nastupa uživo, studijskih snimanja i još toga.

Bend je također objavio svoje prve videospotove koji sadrže rijetke arhivske snimke i potiču obožavatelje da nastupaju, kreću se i odijevaju poput Stonesa. Ako ste obožavatelj Micka Jaggera, Rolling Stonesa ili Keitha Richardsa navratite na TikTok Sounds Page i počnite stvarati.

 The Rolling Stones TikTok (1).jpg Izvor: TikTok

Kako bi proslavio njihovo uključivanje TikTok će pokrenuti službeni hashtag #TheRollingStones. Kreatori se mogu uključiti dijeljenjem svojih najboljih obrada i remiksa - bilo da se radi o ubrzanoj verziji ili akustičnoj izvedbi njihove omiljene pjesme benda. Također će pozvati kreatore da se kreću poput Jaggera, trzaju poput Keitha i pokažu svoj najbolji izgled inspiriran kamenjem.

Obožavatelji na TikToku također mogu uživati u potpuno novom popisu pjesama za goste koji je pripremio bend. Popis za reprodukciju sadrži 44 hit pjesme iz njihovog kataloga uključujući 'Start Me Up', 'It's Only Rock 'N Roll (But I Like It)', 'Miss You', 'Angie', 'Beast Of Burden' i druge.

 Mick Jagger TikTok.jpg Izvor: TikTok

Postojala je nevjerojatna potražnja za The Rolling Stonesima dok je zajednica tražila katalog benda, piše TikTok. Hashtagovi #TheRollingStones i #RollingStones imaju više od 500 milijuna pregleda, a kreatori odaju počast nevjerojatnom doprinosu grupe glazbi kroz instrumentalne obrade, izazove 'dovrši tekstove', objave zahvalnosti Keithu Richardu.

 Keith Richards TikTok.jpg Izvor: TikTok

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI