TIKTOK JE OD SADA KREATIVNIJI: Novi alati za uređivanje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TIKTOK JE OD SADA KREATIVNIJI: Novi alati za uređivanje

Autor Ivan Vukić

Izgleda da je TikTok sada počeo kopirati Instagram – uveli su Photo Mode s više fotki u jednom postu

 TikTok (2).jpg Izvor: TikTok

Od pomno uređenih recepata do vodiča i dnevnih blogova mnoge od najzadivljujućih videozapisa na TikToku stvorili su talentirani članovi koji izražavaju svoju kreativnost svakim isječkom, video clipom i prijelazom.

Kako bi proširili mogućnosti TikTok uvodi niz poboljšanih alata za izradu videa i njihovo uređivanje. Trenutno dostupni u SAD-u i u većini regija diljem svijeta novi alati za uređivanje osnažuju ljude da uživaju u većoj kreativnoj slobodi, dijele bogatije priče i oživljavaju svoje ideje o sadržaju u različitim formatima.

Pripovijedanje (storytelling)

TikTokovi poboljšani alati za uređivanje omogućuju vam jednostavno podešavanje isječaka, zvukova, slika i teksta u novom okruženju za uređivanje, a sve unutar TikTokovog tijeka stvaranja. Moći ćete urediti isječke skraćivanjem i dijeljenjem videoisječaka, kod zvukova možete izrezati, skratiti i postaviti trajanje zvukova. Omogućeno je lakše uređivanje, pozicioniranje i postavljanje trajanja teksta.

 TikTok (1).jpg Izvor: TikTok

Novost je dodavanje preklapanja: dodajte fotografije i video slojeve za slaganje slike u slici (ili videa u videu). Kod podešavanja brzine videozapisa možete ubrzati ili usporiti tempo video zapisa. Zakrenite ili povećajte i smanjite okvir pojedinačnih isječaka. Ne propustite zvučne efekte.

Izrazite se uz Photo Mode

Za slučajeve kada se radije želite izraziti u formatima koji nisu video TikTok je omogućio Photo Mode. To je novi karusel format dostupan na mobitelu za foto sadržaj koji je idealan za dijeljenje visokokvalitetnih slika na TikToku.

Foto način vam omogućuje dijeljenje karusela objava fotografija koje se automatski prikazuju jedna za drugom. Možete dodati glazbu za zvučni zapis slika, kroz koje gledatelji mogu prelaziti prstom i tako odabrati svoj tempo.

 TikTok (3).jpg Izvor: TikTok

Već od prije korisnici koriste domišljatost s načinom fotografije - s prikazima slajdova koji prikazuju umjetnička djela, modne dnevnike, fotografije i još mnogo toga.

Dijelite duže opise

Sada možete upariti svoje videozapise i sadržaj napravljen u foto modu s dužim opisima, do 2200 znakova za svaki post. Uz dodatni prostor kreatori će imati dodatnog prostora za nadogradnju priča koje su podijelili u videozapisima ili foto modu, omogućujući još jedan prostor za izražavanje i dublje povezivanje s drugima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI