NOKIA ODABRALA PORTUGAL: Sljedeće središte istraživanja i razvoja | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOKIA ODABRALA PORTUGAL: Sljedeće središte istraživanja i razvoja

Autor Krunoslav Ćosić

Naglasak je ne samo na 5G nego i na 6G mrežama koje će doći kroz šest ili sedam godina

 6G (2).jpg Izvor: Shutterstock

Nokia je detaljno opisala svoj najnoviji istraživački i razvojni plan pokretanjem pogona u Portugalu koji će istraživati tehnologije koje se smatraju ključnima za napredak 5G i 6G mreža.

U kratkom priopćenju finski dobavljač naveo je otvaranje svog novog centra za istraživanje i razvoj u Amadori kao dio strateškog sporazuma s portugalskom vladom za promicanje digitalnih vještina i uspostavljanje globalnog poslovnog centra u zemlji.

 symbol,smartphone,data,sign,professional,number,white,block,cube Izvor: Shutterstock

Nokia nastoji unaprijediti softverske sustave za poboljšanje isporuke mobilnih mreža i postaviti temelje za uvođenje 6G, nadzirući "puni ciklus ugrađenog razvoja softvera i softvera u stvarnom vremenu od rane analize do konačne isporuke", prenosi Mobile World Live, te se dodaje da će okupiti tehničke stručnjake i akademske istraživače koji će raditi s njihovim globalnim timom. Postrojenje će učvrstiti digitalne razvojne planove Portugala.

Predsjednik Nokia Mobile Networks Tommi Uitto rekao je da će centar za istraživanje i razvoj "proširiti mogućnosti mobilnih mreža" i zauzvrat povezati "ljude, tvrtke i industrije". Dodao je da je ovaj objekt sljedeći korak u promicanju Nokijine ambicije "da postanu pionir u 6G-u".

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI