ZA POVOLJNIJE TELEFONIRANJE: Jeste li probali Viber Out? | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZA POVOLJNIJE TELEFONIRANJE: Jeste li probali Viber Out?

Autor Krunoslav Ćosić

Viberova usluga štedi novac, a dostupna vam je ispred nosa

 Viber NewYear.jpg Izvor: Viber

Viber Out je idealan za sve koji imaju veći broj međunarodnih poziva diljem svijeta. Korištenjem opcije, inače dostupne čak i ako sugovornik ne koristi Viber, dobit ćete kvalitetne, ali cjenovno pristupačne pozive.

Viber Out je IP (VoIP) usluga koja omogućuje pozivanje bilo kojeg fiksnog i mobilnog telefona bilo gdje u svijetu, a poziv se upućuje iz Viber aplikacije i prima se kao običan telefonski poziv. Sve što trebate je kupiti pay-as-you-go kredit ili plan pretplate koji nudi razne mogućnosti pozivanja te osigurati stabilnu internetsku vezu.

 Viber.jpg Izvor: Viber

Prema Viberovim internim podacima hrvatski korisnici ove su godine, koristeći Viber Out, najviše zvali tijekom ljeta, Božića i Dana žena. Najviše koriste plan pretplate za cijeli svijet – koji im daje priliku pozivati sve mobilne i fiksne telefone u 60 zemalja diljem svijeta za samo 5,99 EUR mjesečno s mogućnošću otkazivanja u bilo kojem trenutku. Među prvim zemljama koje su građani Hrvatske najviše zvali tijekom ove godine su Srbija i Velika Britanija.

Kroz nekoliko tjedana, od 23. prosinca pa do 30. prosinca 2022. Viber Out ima novogodišnju ponudu koja će vam omogućiti da, prilikom nadopunjavanja svojeg salda, dobijete nekoliko dodatnih minuta bez dodatnih troškova. Ponuda će biti detaljno opisana na zaslonu Viber Out.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI