VIBER: Interaktivne i gamificirane nogometne značajke | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VIBER: Interaktivne i gamificirane nogometne značajke

Autor Krunoslav Ćosić

Viber potiče natjecateljski duh zabavnim i interaktivnim prognozama utakmica

 Viber_WorldCup_HR.jpg Izvor: Viber

Prepustite se nogometnom duhu i slanjem poruka kroz aplikaciju Viber osvojite nagrade. Interaktivna igra prognoziranja utakmica potiče prijateljsko natjecanje unutar privatnih ili grupnih razgovora. Najbolje prognoze korisnika također će biti objavljene na globalnoj ploči s najboljim rezultatima, a sudionici imaju priliku osvojiti odlične nagrade.

Znamo da je u ovom trenutku nogomet najbitnija stvar na svijetu, dok se u Kataru održava svjetsko prvenstvo, a tijekom ostalih dana u godini je najbitnija sporedna stvar na svijetu. Nogomet okuplja milijarde obožavatelja iz više od 200 zemalja svijeta, a Viber svojim korisnicima omogućava praćenje i sudjelovanje u svakoj utakmici.

 Viber Football Forever sticker (2).jpg Izvor: Viber

Kako bi pomogao milijunima korisnika aplikacije u slavlju nogometnih uspjeha Viber je predstavio zabavne i navijačke AR filtre, odličan nogometno orijentirani sticker paket te međunarodne i nacionalne sportske medijske kanale preko kojih korisnici mogu pratiti vijesti o nogometnim utakmicama.

Viber će lansirati dva AR filtra za golove momčadi, tematske okvire s nogometnim loptama. Gamificirani filtri će korisnicima omogućiti da pokušaju zabiti gol. Stiže i novi paket stickera koji će sadržavati slike i izreke povezane s nogometom na engleskom jeziku, ali i na drugih 18 jezika.

 Viber Football Elements.jpg Izvor: Viber

Kroz devet sportskih medijskih kanala Viber će navijačima osigurati da budu u tijeku s najnovijim pričama i udarnim vijestima o svojim domaćim timovima. Hrvati zajedno sa svojim prijateljima, obitelji ili kolegama mogu i na ovaj način proslaviti buduće pobjede nogometnog tima pod vodstvom Zlatka Dalića.

 Viber Cheering Goals.jpg Izvor: Viber

 Viber Football Challenge.jpg Izvor: Viber

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI