TELEKOM ESPORT CHAMPIONSHIP: Sudjelovalo je 1.366 igrača | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TELEKOM ESPORT CHAMPIONSHIP: Sudjelovalo je 1.366 igrača

Autor Krunoslav Ćosić

Završeno je HT-ovo regionalno eSport natjecanje s nagradnim fondom od 21.800 eura

 Telekom eSport Championship (2).jpg Izvor: Youtube

Najbolji igrač i timovi u Telekom eSport Championship natjecanju, koje je organizirao Hrvatski Telekom, su su Teo Radman, Seikoopaths i 0to100. Oni su se natjecali u igrama FIFA22, Rocket Leaaue, Counter Strike: Global Offensive, a live stream finala prikupio je 90.000 organskih pregleda.

Prvo regionalno natjecanje Telekom eSport Championship je imalo svoje veliko finale ovog vikenda, među gaming entuzijastima iz Hrvatske, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, ali i iz cijele regije, a organizirao ga je HT zajedno s Crnogorskim i Makedonskim Telekomom.

U višemjesečnom natjecanju sudjelovala su 1.366 igrača koji su svoje znanje i vještine pokazali natječući se kroz faze kvalifikacija, lige i doigravanja. Nakon više od 220 sati streamova na Telekom eSports Twitch kanalima najbolji su se plasirali u veliko finale.

 Telekom eSport Championship (1).jpg Izvor: Youtube

U tri igre, Counter Strike: Global Offensive, Rocket League i FIFA22 natjecalo se šest finalista, a pobjednici su Teo Radman (FIFA22), prošlogodišnji pobjednik Hrvatske Telekom e-Lige, 0to100 (CS:GO) i Seikoopaths (Rocket League).

Natjecanje nije bilo namijenjeno isključivo zabavi već je cilj bila i edukacija, promicanje jednakosti, borba protiv govora mržnje te briga o sebi. Telekom eSport Championship uključivao je razne aktivnosti kojima se poticalo razvoj novih vještina kod natjecatelja, ali i gledatelja, kao što su edukacijski videi ambasadora - Malajski Tapir, MarkoKC i Lobanjica, TikToker Filip Ščrbak koji je u pauzama od streamova držao vježbe za istezanje i natjecateljice iz Ultimate Gamera, content creatorice koje su pričale o važnim temama kao što su „cure u gamingu“ i „eSport kao profesija“.

Nagradni fond od 21,800 eura podijeljen je na četiri najbolje plasirana tima u svakoj kategoriji - četiri najbolje plasirana u igri Counter Strike: Global Offensive osvojili su ukupno 15,000.00 eura, u igri Rocket League 4,400.00 eura, a u igri FIFA22 2,400.00 eura.

Telekom eSports Championship - FIFA 22 Najbolji trenuci #2
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI