NAŠI SU OSVOJILI DRUGO MJESTO: Clash of Leagues turnir u Brawl Starsu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NAŠI SU OSVOJILI DRUGO MJESTO: Clash of Leagues turnir u Brawl Starsu

Autor Krunoslav Ćosić

Hrvatska ekipa Salada de Frutas nastupila je na velikom finalu u Salzburgu

 Andrej Paušić - Andrey, Luka Črneli - Lavvek, Nikola Brajković - DzonDzon.jpg Izvor: A1 Hrvatska

Dva tjedna nakon što su osvojili A1 Adria Leagueu u mobilnoj igri Brawl Stars, ekipa Salada de Frutas nastupila je na velikom finalu Clash of Leagues u Salzburgu. Turnir je održan u sklopu gaming festivala LEVEL UP, a regionalni predstavnici vratili su se s osvojenim drugim mjestom.

Drugo izdanje Clash of Leagues esport natjecanja u Brawl Starsu okupilo je pobjednike tri srednjoeuropske lige: A1 eSports League Austria, Swisscom Hero League te domaćeg regionalnog natjecanja - A1 Adria League.

 Luka Črneli - Lavvek.jpg
Luka Črneli - Lavvek iz Salada de Frutas
Izvor: A1 Hrvatska

Za drugoplasirani Salada de Frutas nastupili su Lavvek, Andrey i DzonDzon, što je drugi put da su najbolji Brawleri iz naših krajeva osigurali mjesto u salzburškom finalu. Prvi meč u LEVEL UP Areni protiv ekipe Aurora, predstavnika A1 eSports League Austria, nisu dobro otvorili i startali su s porazom 3:0.

Ipak, to ih nije previše poljuljalo te su hladne glave pristupili idućem meču protiv ekipe mYinsanity, predstavnika Swisscom Hero League. Pobjedom 3:1 osvojili su drugo mjesto na Clash of Leagues turniru.

 Proglasenje pobjednika.jpg Izvor: A1 Hrvatska

Nagradni fond turnira u Salzburgu bio je 3000 eura. Pobjednici iz ekipe Aurora podijelit će 1600 eura, drugoplasiranoj ekipi Salada de Frutas pripada 800 eura, a posljednjima mYinsanity 600 eura.

Ekipa Salada de Frutas odnijela je pobjedu na nedavnom Brawl Stars finalu 9. sezone A1 Adria League održanom u sklopu festivala Reboot Online Games Week powered by A1.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI