SALADA DE FRUTAS: Nastupaju na međunarodnom natjecanju Clash of Leagues | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SALADA DE FRUTAS: Nastupaju na međunarodnom natjecanju Clash of Leagues

Autor Krunoslav Ćosić

Na paneuropsko međunarodno natjecanje stiže i hrvatski predstavnik

 A1 Adria League Ivan Hruškovec.jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Ekipa Salada de Frutas odnijela je pobjedu na nedavnom Brawl Stars finalu 9. sezone A1 Adria League održanom u sklopu festivala Reboot Online Games Week powered by A1. Sljedeći level domaće gaming ekipe je Salzburg.

Najbolji Brawl Stars gejmeri iz tri europske lige kreću u osvajanje međunarodnog trona, a sve počinje prvog dana srpnja u Salzburgu u kojem se održava paneuropsko međunarodno natjecanje Clash of Leagues.

Esport ekipa Salada de Frutas, sastavljena od četiri igrača - DzonDzona, Andreya, Brankeca i Lavveka, nastupit će uz bok pobjednicima preostale dvije licencirane paneuropske lige - A1 eSports League i Swisscom Hero League.

 1. Clash of Leagus 2022.jpg Izvor: A1 Hrvatska

Sve tri lige pokrivaju čak 13 zemalja središnje i istočne Europe. Salada de Frutas snage će odmjeriti s timovima Aurora Gaming i mYinsanity u velikom finalu 1. srpnja koje se održava u sklopu LEVEL UP Gaming Festivala u Salzburgu.

Mamac je ukupan nagradni fond natjecanja koji iznosi 3000 eura, od čega pobjednik osvaja 1600 eura. Domaći tim, pobjednik devetog izdanja A1 Adria League se, unatoč jakoj konkurenciji, nada dobrom rezultatu.

A1 Gaming Hub

Uskoro ćete i sami moći odigrati neke od popularnih gaming naslova - A1 Hrvatska je osmislila putujući A1 Gaming Hub, na putovanju kroz cijelu Hrvatsku. Opremljen je gejmerskim računalima, Playstation 5 konzolom i mobile gejming kutkom. Cilj je obići sve krajeve Hrvatske kako bi dodatno popularizirali esport i gejming, a možda pronađu i neke nove talente, ističe Iva Ančić, rukovoditeljica odjela za brend i marketinške komunikacije u A1 Hrvatska.

 A1 Adria League Igor Duic (2).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Tijekom ljeta počinje A1 Gaming Weekends, što će razveseliti sve esport i gaming fanove, a uz pregršt sadržaja kojeg će ponuditi uskoro kreću pripreme i kvalifikacije za jubilarnu 10. sezonu A1 Adria League koja je rezervirana za jesen.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI