KONAČNO! Instagram uvodi planer objava u svoju aplikaciju | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KONAČNO! Instagram uvodi planer objava u svoju aplikaciju

Autor Smartlife

Mnogima je opcija zakazivanja objave vrlo bitna te su se snalazili na razne načine

 Instagram.jpg Izvor: Lorenzo Di Cola/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Instagram je uveo zakazivanje objava u aplikaciji, a to je funkcija koja je bila dostupna samo preko povezanih servisa. Od sada je dostupna i u samoj Instagram aplikaciji.

Popularna društvena mreža za dijeljenje fotografija i video filmova uvodi planer objava u svoju aplikaciju omogućavajući odabranim korisnicima da unaprijed planiraju svoje objave, bez potrebe da koriste Meta Creator Studio ili usluge treće strane.

Platforma u vlasništvu kompanije Meta daje tvrtkama i kreatorima mogućnost da zakažu objave poput slika, Reels i Carousels do 75 dana unaprijed unutar same aplikacije. Instagram je testirao ovu funkciju prethodnih nekoliko tjedana dopuštajući malom broju korisnika pristup ovom alatu prije službenog predstavljanja.

 Instagram Reels Story.jpg Izvor: Shutterstock

Kako bi pristupili ovoj funkciji korisnici koji ispunjavaju uvjete morat će otvoriti Advanced Settings nakon kreiranja objave, ali prije objavljivanja te će pronaći funkciju Schedule this post pomoću koje će moći izabrati datum i vrijeme kada žele da bude objavljena.

Nije jasno objašnjeno hoće li "obični" korisnici imati pristup ovoj funkciji - Instagram nije spominjao potpuno uvođenje.

U istoj objavi u kojoj je najavljeno zakazivanje objava platforma je također najavila da lansira Achievements. Kreatori će moći otključati ova dostignuća poduzimanjem određenih radnji kao što je suradnja s drugim kreatorima i izrada interaktivnih Reels objava, s anketama i kvizovima.

 Instagram Reels  1.jpg Izvor: Instagram

 Instagram Reels  2.jpg Izvor: Instagram

 Instagram Reels  3.jpg Izvor: Instagram

 Instagram Reels  4.jpg Izvor: Instagram

 Instagram Reels  5.jpg Izvor: Instagram

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI