NOVOST ZA KORISNIKE INSTAGRAMA: Izgleda da su ponovo nešto prekopirali | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVOST ZA KORISNIKE INSTAGRAMA: Izgleda da su ponovo nešto prekopirali

Autor Smartlife

Instagram uvodi dijeljenje tuđih objava na profilu

 instagram.jpg Izvor: Pixabay

Instagram radi na novoj funkciji koja će korisnicima omogućiti dijeljenje tuđih sadržaja, a to čine izravno na svom profilu. Kompanija Meta je potvrdila da rade na ovoj funkciji navodeći da će ju uskoro početi testirati s malom grupom korisnika.

Novu funkciju je uočio jedan konsultant za društvene mreže te je na svom Twitter profilu objavio snimku ekrana koja pokazuje "repost" karticu na profilu šefa kompanije Instagram Adama Mosserija.

Prema objavljenim informacijama korisnici će navodno moći dijeliti tuđe sadržaj koji će se njihovim pratiteljima prikazati na feedu, a takve objave će nakon toga biti spremljene u posebnoj "repost" kartici na profilu.

Iako je Twitter bio prvi koji je ponudio sličnu opciju, druge platforme su je od tada pozajmile, a Instagram definitivno nije prvi koji je pokušao ovo primijeniti na svojoj platformi. Iako funkcija u velikoj mjeri olakšava dijeljenje korisnici Instagrama nisu blagonaklono gledali na prethodne promjene te ostaje za vidjeti kako će prihvatiti ovu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI