BIT ĆETE ODUŠEVLJENI: Ovo se isplati pratiti na Instagramu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BIT ĆETE ODUŠEVLJENI: Ovo se isplati pratiti na Instagramu

Autor Krunoslav Ćosić

Robin Yayla je ilustrator čije ćete nove postove s nestrpljenjem čekati

 Robin Yayla Instagram (2).jpg Izvor: Instagram

Glavna svrha ilustracija Robina Yaylea je stvoriti osmijeh na licima ljudi. U njegovim očima toranj Galata je raketa, Eiffelov toranj je patentni zatvarač, a rimski Colessium pretvara se u Vespu. Robin Yayla prikazuje ljepote koje nam nedostaju tijekom dana s jedinstvenim obrascima te daje poruke koje želi prenijeti reinterpretiranjem znamenitosti ili zgrada, stoji na njegovoj web stranici.

Na Robinovom Instagram profilu pronaći ćete svevremensku Merlin Monroe s ilustracijom na poznatu lepršavu haljinu iznad ventilacije, zgrada iz Hamburga izgleda kao iz Titanika. Osvojit će vas ilustracija poznatog Golden Gate mosta.

Neke od ilustracija možete i kupiti kao NFT djelo. Merlinka može biti vaša za 5 ETH (ethereum), što bi u ovom trenutku bilo oko 6000 američkih dolara. Neka djela su daleko jeftinija, koštaju po 0,3 ETH. Uživajte u već objavljenim ali i u novim objavama koje će Robin Yayla spojiti u svojoj mašti i ilustrirati. Besplatno na Instagramu!

 Robin Yayla Instagram (3).jpg Izvor: Robinyayla

 Robin Yayla Instagram (1).jpg Izvor: Instagram

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI