Pet stvari koje biste trebali znati prije igranja Lonesome Village | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Pet stvari koje biste trebali znati prije igranja Lonesome Village

Autor Igor Martić

Igra za ljubitelje rješavanja zagonetki te igara simulacije života

 Lonesome Village (1).jpg Izvor: xbox

Velika avantura puna je tajni, zadataka i ljupkosti pa zašto ne biste provjerili sljedeće točke kako biste bili potpuno spremni za ulazak u Selo i zatim se odlično zabavili.

Lonesome Village - Launch Trailer
Izvor: Youtube

Protagonist je kojot, a ne lisica!

Lisice su danas vrlo popularne, posebno u video igrama. Zabavna činjenica: protagonist igre Lonesome Village, Wes, izvorno je bio crvena lisica, ali nakon što je direktor tvrtke Ogre Pixel, Steve Durán, vidio epizodu Simpsonovih u kojoj se pojavljuje "Cosmic Coyote", odlučio je natjerati junaka priče da promijeni vrstu.

 Lonesome Village (3).jpg Izvor: xbox

Kojoti se često ne prikazuju lijepo u medijima, obično su lukavi, sumnjivi i ponekad nasilni. Ali ovaj kojot je sladak, suosjećajan, sramežljiv i općenito simpatičan. Voli izlaziti istraživati, pomagati ljudima, sklapati prijateljstva i rješavati misterije. On je pravi četveronožni heroj.

To su zapravo dvije igre u jednoj

Zamislite ovo: igrate igru koja vam se stvarno sviđa, ali nakon nekog vremena počinje se ponavljati i želite igrati nešto drugačije. S Lonesome Villageom uopće nećete imati taj problem.

 Lonesome Village (4).jpg Izvor: xbox

Zaboli li vas glava nakon rješavanja zagonetke za zagonetkom u tornju idite istražiti selo i obavite neke misije sa seljanima! Osjećate se kreativno? Uredite svoju kuću, svoj vrt i promijenite svoj stil. Potražite tajne ili kolekcionarske predmete, uvijek ćete imati što raditi u Lonesome Villageu, čak i kada završite glavnu priču igre.

Postoji li kult?

Dakle, zaintrigirani ste. Nije sve onako kako se čini u Selu usamljenih. Naravno, izvana može izgledati slatko i zdravo, tako je u 80% slučajeva, ali kult je jednom lutao ulicama sela, s jezivim ciljem za koji malo tko zna... Jeste li spremni to shvatiti?

 Lonesome Village (2).jpg Izvor: xbox

Postoji mnogo sadržaja

Prije dvije godine pokrenuta je kampanja na Kickstarteru u kojoj je u manje od 24 sata postignut prvi cilj, učetverostručivši cilj do kraja kampanje. Za svaki novi cilj igri su dodali sve više i više sadržaja, poput animiranih scena, više likova, sporednih zadataka i mehanike. Tijekom razvoja bilo je još nekih ideja, a sada je igra sa šest sati povećana na oko deset sati.

 Lonesome Village (5).jpg Izvor: xbox

Više od 70 znakova koje treba upoznati

Što više prijatelja imate to je bolje za vas. U Lonesome Villageu pronaći ćete desetke likova, svaki s jedinstvenim dizajnom i osobnošću. Teško ćete odabrati svoj favorit jer su svi tako šarmantni i posebni.

 Lonesome Village (6).jpg Izvor: xbox

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI