Sedam razloga za avanturu u Valheimovom vikinškom svijetu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Sedam razloga za avanturu u Valheimovom vikinškom svijetu

Autor Davor Dakić

Valheim je ipak (naj)bolji za igranje s prijateljima

 Valheim (4).jpg Izvor: xbox

Vrijeme je da se pripremite za Crossplay vikinške avanture. Kao i kod mnogih igara za više igrača najbolje stvari u video igri Valheim se događaju kada igrate sa svojim prijateljima. Ponekad gadno zabrljate, ponekad pobijedite, a ponekad se izvučete s najmanjom razlikom – ali to radite zajedno.

Igrajte sami ili s do 10 igrača na namjenskim poslužiteljima koje hostiraju igrači i doživite neobično stvaranje svijeta i borbe protiv neprijatelja.

Izgradite epski dugačke kuće, plovite neistraženim morima, izrađujte svoje omiljeno oružje i još mnogo toga u Valheimu uz PC Game Pass. Vrlo cijenjena od strane igrača Valheim je vikinška igra za preživljavanje koju su izradili Coffee Stain Studios i Iron Gate Studios, a prodana je u više od 10 milijuna primjeraka od svog prvog izdanja na PC-u u veljači 2021.

 Valheim (1).jpg Izvor: xbox

Valheim nudi potpuni cross play multiplayer za igrače koji žele imati avanturu sa svojim prijateljima dok ubijaju mitske zvijeri i grade spomenike u slavu Odina. Ako tek trebate kročiti u svijet Valheima donosimo sedam razloga zašto biste se trebali igrati igru i postati jedan od najhrabrijih stanovnika Midgarda.

1. Puno mjesta za istraživanje

Zahvaljujući veličanstvenoj karti Valheim donosi brojne mogućnosti za istraživanje i mnoštvo mjesta za upoznavanje. Stoga ne dopustite da bilo koji prizor prođe neviđen. Valheim ima sustav novih mapa koje se generiraju u svakoj igri. Započnite na potpuno novom terenu, s novim iskustvom igranja s različitim biomima i lokacijama.

2. Igra je dinamična

Budite oprezni dok se igrate zajedno s prijateljima jer ih možete i ozlijediti u ovoj igri. Na primjer, rušenje stabla može uzrokovati pad na njega. To u igru unosi jedinstveni osjećaj realnosti, kao da stvarno živite svoj život Vikinga.

 Valheim (5).jpg Izvor: xbox

3. Izgradite vlastitu vikinšku dugačku kuću

Izgradite, obnovite i modelirajte svoju dugu kuću. Oživite koncepte iz ove kulture prema vlastitom ukusu sječom drva, što je neophodno za izgradnju vaše kuće. Također možete koristiti drvo za izgradnju i popravak podova, zidova i stropova kao i za izgradnju male kuće za sebe ili velike za smještaj svih vaših prijatelja.

4. Pronađite omiljeno oružje

Volite li više koristiti luk, sjekiru ili štit? Možete odabrati sami. Istražite mnoge opcije za stvaranje dodatnog prostora za držanje više stavki u vašem inventaru.

 Valheim (2).jpg Izvor: xbox

5. Vikinška tema

Nordijska mitologija ima veliku povijest, a u Valheimu je moguće istražiti različite poglede na ovu civilizaciju i njezine brojne reference na njihov narod.

6. Jedrenje

Uvjerit ćete se kako ništa drugo ne može donijeti osjećaj slobode više od izrade vlastitog broda i mogućnosti istraživanja nepoznatih mjesta. U Valheimu možete ići na ekspedicije i osvojiti što god želite.

7. Igranje s prijateljima

U još jednoj stvari ćete uživati – u građenju vikinškog sela sa svojim prijateljima. Uživat ćete nakon što pobijedite čudovišta i živite svoj život u novoj kulturi.

 Valheim (3).jpg Izvor: xbox

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI