CALL OF DUTY: Sve što trebate znati o Open Beta na Xboxu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

CALL OF DUTY: Sve što trebate znati o Open Beta na Xboxu

Autor Ivan Vukić

Modern Warfare II Open Beta stigao je na Xbox

 Call of Duty Modern Warfare II (8).jpg Izvor: xbox

Stižu nove karte i načini u Call of Duty: Modern Warfare II Open Beta. Igra će biti lansirana 28. listopada 2022. te već sada nudi mogućnosti isprobavanja nekih featuresa.

Otvorena beta verzija Call of Duty: Modern Warfare II sadržavat će klasične modove franšize kao i uvođenje novih modova prikazujući fokus i profinjenost dizajna Infinity Warda na raznim MP mapama i modovima. Evo nekih informacija o novim kartama i načinima dostupnima tijekom otvorene beta verzije.

 Call of Duty Modern Warfare II (1).jpg Izvor: xbox

Battle Maps (up to 32 v 32)

Karte stvorene za Ground War poznate su pod zajedničkim nazivom Battle Maps, a temelje se na ključnim saznanjima iz stvaranja Call of Duty: Warzone's Verdansk te uključuju:

• Battle Maps su dostupne unutar načina Ground War, za do 32 v 32 igrača
• Tijekom otvorene beta verzije imat ćete pristup dvjema kartama borbe: Sariff Bay i Sa’id, gdje će biti mnogo akcije na kopnu, moru i u zraku
• Oboje su ugniježđeni unutar svijeta Call of Duty: Warzone 2.0

Osnovne karte (6v6)

Sve Core 6v6 MP mape izrađene su posebno za 6v6 modove igre. Muzej Valderas smješten je u Španjolskoj, s vrlo čistim znamenitostima, lako čitljivim prometnicama i modernom arhitekturom.
Usporedite ovo s Farmom 18, objektom za obuku na neobjavljenoj lokaciji unutar stare, napuštene tvornice cementa i "Shoothouse" usred nje.

 Call of Duty Modern Warfare II (2).jpg Izvor: xbox

Breenbergh Hotel – nalazi se u srcu amsterdamske užurbane muzejske četvrti i podijeljen je u grupe soba, što svakoj stazi daje neku razliku i križanja za bočne manevre. Mercado Las Almas mala je užurbana tržnica s brzim rutama i stazama koje se stapaju zajedno što vodi do čiste, frenetične zabave. Očekujte snažnu zbirku dodatnih karata za Modern Warfare II pri lansiranju i kroz svaku sljedeću sezonu.

Novi način rada: Nokaut (Knockout)

Osim obožavateljima omiljenih osnovnih modova kao što su Team Deathmatch i Domination, Open Beta će uključivati potpuno nove modove koji dolaze u Modern Warefare II, počevši od Knockouta:

• Dva tima se bore oko vrećice s gotovinom koja se nalazi na sredini karte. Pozicija držača torbe pojavljuje se na mini karti.
• Uklonite protivničku silu ili držite paket kako biste pobijedili. Nema ponovnog rađanja. Suigrači mogu oživjeti jedni druge.
• Držite torbu 60 sekundi ili eliminirajte cijeli neprijateljski tim i pobijedite u jednoj rundi.

 Call of Duty Modern Warfare II (3).jpg Izvor: xbox

Novi način: spašavanje zatvorenika (Prisoner Rescue)

Što se događa kada uzmete Search & Destroy i povećate uloge? Prisoner Rescue je novi mod napravljen s inovacijama u opremi i s igricom "proboj i opsada" ispred i u sredini:

• Svaki tim ima zatvorenika kojeg treba zaštititi, a koji se drži blizu njihovog područja.
• Locirajte taoce i izvucite ih žive ili ih branite pod svaku cijenu. Nema ponovnog rađanja. Timsko oživljavanje je omogućeno.
• Bodovi se dodjeljuju za svakog zatvorenika kojeg je spriječeno izvući (Branitelji) ili za svakog zarobljenika koji je izvučen ili zadržan na kraju runde (Napadači), ili ako su branitelji neutralizirani.
• Pobrinite se da imate dovoljno suigrača koji će braniti vašeg zarobljenika dok se gurate naprijed kako biste osigurali protivničkog taoca.

 Call of Duty Modern Warfare II (4).jpg Izvor: xbox

Novi način rada: Invazija (Invasion)

Ovo je rat. Ogromna i kaotična bitka s mješavinom igrača i umjetne inteligencije koji se bore jedni uz druge. Zaradite bodove eliminirajući umjetnu inteligenciju i ljudske neprijatelje s predmetima za punjenje, vozilima, Killstreakovima i pomoći UAV ili Counter-UAV.

Svaki tim počinje s najviše 32 operatora potpomognutih AI borcima, a svi se infiltriraju na kartu iz stožera. Neutralni Killstreak Care paketi povremeno padaju diljem karte. Zgrabite jedan — nemojte biti na udaru. Tim s najviše bodova na kraju dodijeljenog vremena pobjeđuje.

 Call of Duty Modern Warfare II (5).jpg Izvor: xbox

Nova perspektiva: treće lice

Nudi se novi taktički način igranja za više igrača, stoga se pripremite za promjenu perspektive. U ovom načinu rada kamera je postavljena nekoliko stopa unatrag iznad desnog ramena vašeg operatera. To vam omogućuje veću perspektivu u cjelokupnom okruženju, u zamjenu za manju dubinsku oštrinu ispred vas.

Možete "zamijeniti ramena" (promijeniti pogled s desnog na lijevo rame), što vam pomaže kada virite iza uglova. Vaš nišan se automatski postavlja na sredinu zaslona, zajedno s "X" — ponekad u zasebnom križiću kad god je kamera pod kutom iza nekog objekta. Ovo pokazuje gdje bi metak pogodio da ste pucali iz oružja.

Kada ciljate nišanom (ADS) perspektiva se prebacuje na pogled iz prvog lica, što omogućuje precizniju paljbu. U igri za više igrača i određenim modovima unutar Modern Warfare II jasno su definirani popisi za reprodukciju "trećeg lica". Trenutačni plan za otvorenu beta verziju i lansiranje je da popisi za reprodukciju u trećem i prvom licu budu odvojeni, ali ostanite u tijeku.

 Call of Duty Modern Warfare II (6).jpg Izvor: xbox

 Call of Duty Modern Warfare II (7).jpg Izvor: xbox

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI