CALL OF DUTY: Legende nikada ne umiru | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

CALL OF DUTY: Legende nikada ne umiru

Autor Krunoslav Ćosić

Stižu Call of Duty: Vanguard i Call of Duty: Warzone

 Call of Duty Vanguard i Call of Duty Warzone.jpg Izvor: xbox

Budite heroj ili postanite negativac u Last Stand, petoj i posljednjoj sezoni Call of Duty: Vanguard i Call of Duty: Warzone. Last Stand izlazi 24. kolovoza 2022. na Xbox konzoli.

Caldera Peak je spreman za tutnjavu. Birajte hoćete li izazvati pustoš ili braniti otok pod svaku cijenu? Odaberite svoju stranu u događaju zajednice Heroes vs. Villains, rasporedite se na dvije nove mape za više igrača i nastavite sagu o Dark Etheru u najnovijoj karti Zombies baziranoj na krugovima, "The Archon".

 1 Call of Duty.jpg Izvor: xbox

Vulkanska aktivnost prijeti stabilnosti vrha Caldera Peak utječući na vrijeme i rasvjetu na Calderi i otoku Rebirth. Krećite se transformiranim vrhom dok se lava slijeva niz njegove padine u svim načinima i eksplodira u nebo tijekom Operation: Last Call. Stoga pazite kuda hodate.

Borite se za preraspodjelu u novom Gulagu s temom vulkana. Pobijedite svog protivnika na ovoj karti inspiriranoj starim favoritom i pokušajte još jednom osigurati pobjedu.

Otkrijte ovaj seizmički uređaj koji se nalazi unutar Calderinog primarnog načina igre Battle Royale. Aktivirajte uređaj i branite se od nadolazećih vojnika kako biste bili nagrađeni moćnim predmetima i jedinstvenim kozmetičkim satom za svog operatera.

 2 Call of Duty.jpg Izvor: xbox

Aktivirajte novi Supply Box UAV Killstreak da označite obližnje neotvorene Supply Boxes na karti oko 15 sekundi. Pronađite UAV Supply Box u Supply Boxes ili ga kupite na Buy Stationu.

Terenska nadogradnja omogućuje vam da postanete nasilno nestabilni, što rezultira opako učinkovitim pojačanjem vaše borbe iz neposredne blizine. Pokazalo se da su ispitanici imali superiorno oštećenje u bliskoj borbi, povećanu udaljenost iskoraka i poboljšanu moć omamljivanja dok su se borili oružjem u bliskoj borbi ili šakama.

 5 Call of Duty.jpg Izvor: xbox

Međutim, obrambene snage potvrdile su da dok je pod utjecajem seruma bijesa operater postaje glasniji i čini se da ustukne s više zbunjenosti dok je omamljen ili zabljesnut.

Stijene lave padaju u Calderu i nitko nije siguran od njihovih vulkanskih para. Držite se izvan zone slijetanja kako biste preživjeli u ovom javnom događaju unutar Operation: Last Call. Provjerite Volcano Meter za vizualni prikaz trenutne aktivnosti.

 3 Call of Duty.jpg Izvor: xbox

Zauzmite stav u događaju pete sezone Heroes vs. Villains. Skupljajte žetone negativca ili heroja u svim načinima igre eliminirajući protivnike i tražeći kutije zaliha; zatim uživajte u popustu za pakete Faction na Buy Stationu. Svaki put kad kupite Faction Bundle dobit ćete popust na još jedan artikl na svim Buy Stations.

Borite se pod neonskim svjetlima ispred poznate ustanove Big Apple ili zauzmite položaj u oborenoj glavi Lady Liberty, trčite kroz njezine ruke i jurite kroz podzemnu željeznicu kako biste obrušili svoje neprijatelje.

 4 Call of Duty.jpg Izvor: xbox

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI