UREDITE SVOJU MALU OAZU Pomoću zanimljivih aplikacija | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

UREDITE SVOJU MALU OAZU Pomoću zanimljivih aplikacija

Autor Dijana Kaćanski

Topla jesen s temperaturama iznad prosjeka jednostavno nas mami na razmišljanje o sadnji biljaka, imamo ideju

 djevojka u vrtu Izvor: Hongqi Zhang / Alamy / Alamy / Profimedia

Ukoliko ste i vi romantična pripadnica ljepšeg spola koja voli boravak u prirodi i posjedovanje svoje male oaze, a još se niste u tome okušale, vrijeme je za akciju.

Ako samo krenete kupiti sjeme, vreću zemlje, lončanice i pokušate od svega toga napraviti svoj mirni kutak na balkonu ili odlučite u svom vrtu napraviti dizajnerski i biljni zaokret pa krenete s nabavkom alata i ostalih potrepština, svakako će vam trebati hrpa dobrih savjeta.

 Uređivanje vrta 1 Izvor: Google

Upravo će vam predložene aplikacije dati pametne ideje i savjete gdje i kada posaditi određenu biljku te tako pridonijeti vašem trudu i želji da stvorite svoj mali raj.

Aplikacija Planter - Garden Planner dat će vam pregršt savjeta za uređenje vrta i uzgajanje više od 50 vrsta voća i povrća te vas informirati o organizaciji vrtlarenja prilikom sadnje ili presađivanja.

U aplikaciji instaliranoj više od 100 tisuća puta dobit ćete brojne informacije o organskim i ne GMO sortama, na temelju relevantnih podataka potpuno automatizirano će se odrediti datum kada se kod vas pojavljuje mraz i kako planirati sadnju koja je idealna za vaš povrtnjak.

 Uređivanje vrta 2 Izvor: Google

Pomoću aplikacije Garden Manager: Plant Alarm uštedite vrijeme, kupite sav potreban materijal i krenite u sadnju jer će vas različiti alarmi podsjetiti na zalijevanje biljaka, gnojenje i ostale bitne zadatke koje možete postaviti u alarm.

Uz to možete napraviti bilješke o svojim biljkama, fotografirati ih i pratiti rast te voditi korisni zapisnik uz aplikaciju skinutu više od 100 tisuća puta, a možete se i pohvaliti svojim uspjesima dijeljenjem dnevnika putem društvenih mreža.

 Moon & Garden
Moon & Garden
Izvor: Google

Ukoliko želite uzgojiti organski vrt na biodinamički način za vas je aplikacija Moon & Garden s više od 500 tisuća štovateljica idealan. Ako volite organsko, bilo da ste amater ili iskusna vrtlarica pomoći će vam Mjesečev vrtni kalendar.

Ova aplikacija pomoću trenutne faze Mjeseca i aktualnog zodijačkog znaka kao i vremenske prognoze te podsjetnika za razne zadatke pomoći će vam da održite organski vrt.

 Gardroid - Vegetable Garden
Gardroid - Vegetable Garden
Izvor: Google

Još jedna aplikacija, Gardroid - Vegetable Garden podučit će vas u načinu uzgoja raznog povrća, dati vam brojne savjete o sadnji, dubini i udaljenosti redova pri sadnji te potrebnim razmacima i praćenju napretka povrća.

O svakoj biljci možete voditi dnevnik, dodati svoje bilješke, označiti omiljene primjerke i postaviti okvirni datum za berbu svake posebno, a sve to kroz aplikaciju instaliranu više od 100 tisuća puta.

 Uređivanje vrta 5 Izvor: Google

A ukoliko uživate u pogledu na prekrasne vrtove, a nemate mogućnosti, vremena ili želje stvoriti svoju oazu, instalirajte aplikaciju Garden Photo Frames i birajte lijepo uređene vrtove koji će poslužiti kao okvir za vaše fotografije.

Cijela jedna vojska s više od 5 milijuna obožavateljica odabralo je ovu aplikaciju kojom na jednostavan način sa snimljenom fotografijom i odabranim vrtnim fantazijama možete stvarati vlastite bajke.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI