WHATSAPP JE PORADIO: Korisnici su ponovo povezani | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

WHATSAPP JE PORADIO: Korisnici su ponovo povezani

Autor Ivan Vukić

Downdetector više ne pokazuje pritužbe korisnika na rad popularne aplikacije za dopisivanje

 WhatsApp.jpg Izvor: WhatsApp

Milijuni korisnika jutros od 9 sati nisu uspijevali poslati tekstualne poruke niti obaviti pozive. Mjesto na kojem se prate mnoge društvene mreže i aplikacije, Downdetector, prikupljao je prigovore korisnika tijekom otprilike dva sata, a zatim je aplikacija proradila. I u Hrvatskoj su se osjetili problemi te nemogućnost rada. Ukoliko niste zadovoljni radom WhatsApp aplikacije ovo su alternative.

 Downdetector WhatsApp (3).jpg Izvor: Downdetector

 Downdetector WhatsApp (2).jpg Izvor: Downdetector

WhatsApp radi za Android i iOS aplikacije kao i putem WhatsApp Weba. Ipak, neki korisnici izvještavaju da im usluge još uvijek ne rade na WhatsApp Webu, ali bi aplikacija trebala raditi.

Ovo je bio prvi veći prekid rada WhatsApp aplikacije od prethodnog također većeg prekida rada aplikacije u vlasništvu tvrtke Meta koji se dogodio 5. listopada, a koji je istovremeno oborio WhatsApp, Instagram i Facebook. I tada milijuni korisnika tijekom nekoliko sati nisu imali pristup uslugama.

Meta je priznala prekid rada i objavila da rade na popravku, bez da su objavili što se dogodilo. “Svjesni smo da neki ljudi trenutno imaju problema sa slanjem poruka i radimo na vraćanju WhatsAppa za sve što je prije moguće”, rekao je glasnogovornik Mete za indianexpress.com.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI