VRIJEME JE ZA GRATIS IGRU: Horor Darkwood | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VRIJEME JE ZA GRATIS IGRU: Horor Darkwood

Autor Davor Dakić

Iskoristite priliku i što prije preuzmite igru u svoju kolekciju

 Darkwood (4).jpg Izvor: Epic Games

Darkwood je nova perspektiva survival horora. Istražujte bogat svijet koji se neprestano mijenja danju, a zatim se sklonite u svoje skrovište i molite se za jutarnje svjetlo.

U ovom hororu morat ćete se boriti kako biste preživjeli, ali se ne smijete plašiti skokova. Istražujte i slobodno se krećite danju. Kad padne noć vrijeme je za skrivanje. Survival horror iz perspektive odozgo prema dolje zastrašujući je za igranje, uvjerit ćete se vrlo brzo.

U ovoj igri nema držanja za ruke ili markera zadataka. Morat ćete testirati svoje vještine i sami smisliti kako preživjeti. Danju istražujte nasumično generirane, uvijek zlokobne šume, tražite materijale, izrađujte oružje i otkrivajte nove tajne.

 Darkwood (1).jpg Izvor: Epic Games

Navečer pronađite sklonište, zabarikadirajte se, postavite zamke i sakrijte se ili obranite od užasa koji vrebaju u mraku. Steknite vještine i pogodnosti izvlačenjem čudne esencije iz mutirane faune i flore ubrizgavanjem u svoj krvotok. Čuvajte se neočekivanih posljedica…

Donosit ćete odluke koje utječu na svijet Darkwooda, na njegove stanovnike i priču koju doživljavate i proživljavate. Upoznajte jezive likove, saznajte njihove priče i odlučite o njihovoj sudbini. I zapamtite - ne vjerujte nikome.

 Darkwood (2).jpg Izvor: Epic Games

Kako noći prolaze granice između stvarnosti i košmarnih fantazija počinju se zamagljivati. Jeste li spremni zakoračiti u Darkwood? Ako jeste onda kliknite na link i do 20. listopada 2022. iskoristite priliku za uštedu 10,99 eura, koliko inače košta igra Darkwood, ocijenjena s ocjenom 4,3, što je poprilično dobra ocjena.

Igra se igra na Windows računalima, ne morate imati najnovije Windowse da biste ju igrali, bit će OK i Vista, ali procesor bi trebao biti barem Intel Core 2 duo na 2,8 GHz, iako bi preporuka bila Intel i3. Uz 4 ili 6 GB radne memorije potrebna vam je i grafika poput GeForce 8800GT ili barem ATI Radeon HD 4850.

 Darkwood (5).jpg Izvor: Epic Games

 Darkwood (3).jpg Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI