RISING HELL: Vratite se iz pakla | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

RISING HELL: Vratite se iz pakla

Autor Ivan Vukić

Isprobajte različite stilove igre i strategije kako biste pobijedili demone

 Rising Hell (1).jpg Izvor: Epic Games

Rising Hell je vertikalni platformer rogue-lite ispunjen akcijom koja diže adrenalin, uz gomilu teških gothic metal detalja. U paklu koji se neprestano mijenja borite se s hordama demona željnih krvi.

Single player video igra iz rogue-lite žanra omogućuje otključavanje novih likova i talenta za stvaranje kaosa u nasumično generiranom i stalno promjenjivom krajoliku pakla s hordama demona. Heavy-metal riffovi i pikselizirano ludilo pratit će vas dok se budete borili za izlaz iz dubina vatrenog pakla.

Suočavat ćete se s Beelzebubovom jazbinom punom kukaca i s drugim jamama pakla s različitim stvorenjima, šefovima i živim zamkama koje vrebaju okolo. Lančane kombinacije, manevri skakanja i izgradnja talenta bit će vaš ključ koji će vam pomoći da se popnete iz pakla u ovoj vertikalnoj platformskoj igri koja diže adrenalin.

 Rising Hell (2).jpg Izvor: Epic Games

Izađite iz stalno promjenjivog proceduralno generiranog pakla dok vam uvijek prisutna prijetnja vječne smrti puni vene adrenalinom. Sudjelovat ćete u epskim bitkama u kojima morate ubijati ogromne drevne demone kao što su Dagon, Beelzebub i mnogi drugi.

Rising Hell omogućuje više načina igre: birajte između načina kampanje i izazova zajedno s vlastitim pločama s najboljim rezultatima. Likovi koji se mogu otključati će vam dati niz različitih stilova igre i strategija.

 Rising Hell (3).jpg Izvor: Epic Games

U Epic Games trgovini je igra Rising Hell besplatna za preuzimanje do 13. listopada 2022. Cijena igre je inače 7,99 eura, a razvio ju je Tahoe Games za Windows platformu. Kritika je igri dala ocjenu 67%, a za igranje vam je potreban Windows 7 iako je preporuka Windows 10.

Procesor bi trebao biti Intel Core 2 Duo E6320, uz samo 2 GB radne i 700 MB prostora na disku. Što se tiče grafike bit će dovoljna GeForce 7600 GS s 512 MB ili nešto slično, a igra će biti bolja uz GeForce GTX 1050.

 Rising Hell (4).jpg Izvor: Epic Games

 Rising Hell (5).jpg Izvor: Epic Games

 Rising Hell (6).jpg Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI