SPIRIT OF THE NORTH: Predivni krajolici Islanda | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SPIRIT OF THE NORTH: Predivni krajolici Islanda

Autor Igor Martić

Duh sjevera je ocijenjen s prosječnom ocjenom 4,4 od 5, a trenutno je besplatan za preuzimanje

 Spirit of the North (8).jpg Izvor: Epic Games

Spirit of the North je avanturistička igra za jednog igrača u 3. licu inspirirana prekrasnim i tajanstvenim krajolicima Islanda. Igrajte kao obična crvena lisica čija se priča isprepliće sa čuvaricom sjevernog svjetla, ženskom duhovnom lisicom.

Priča iz video igre vuče korijene iz raznih dijelova nordijskog folklora. U opasnom putovanju vi ste obična crvena lisica čija se priča isprepliće s čuvarom sjevernog svjetla, čarobnom duhovnom lisicom. Dok putujete preko planina i pod crvenim nebom otkrit ćete više o svom suputniku i zemlji koja je ostala u ruševinama.

Spirit of the North - Debut Trailer | PS4
Izvor: Youtube

Do sada neispričana priča je jedinstveno dizajnirana te u njoj namjerno nema dijaloga ili pripovijedanja. Igrači se moraju snaći u svojoj okolini kako bi riješili razne zagonetke i nagađali značenje izgubljene drevne civilizacije.

Ključne značajke

U igri Spirit of the North proći ćete kroz zapanjujuće krajolike, na izuzetno emocionalno uzbudljivom putovanju. Morat ćete riješiti ekološke zagonetke kako biste promijenili svijet oko sebe koristeći drevne moći koje vam je podario čuvar sjevernog svjetla.

Slijedite misterioznog Spirit Foxa preko zemlje koja je ostala u ruševinama dok otkrivate više o izgubljenoj civilizaciji, a usput će vas zabavljati orkestralna zvučna podloga koja sadrži 14 originalnih skladbi.

 Spirit of the North (3).jpg Izvor: Epic Games

U svijetu opsjednutom korupcijom, da ste u igri obična smrtna lisica, vjerojatno ne biste stigli daleko. Zahvaljujući susretu s čuvarom sjevernog svjetla u obliku lisice dobit ćete neke moći poput prikupljanja energije iz cvjetnica. Moći ćete preuzeti oblik duha za pristup novim područjima.

U trgovini Epic Games igra Spirit of the North je besplatna za preuzimanje na 64-bitna Windows 10 računala do 22. rujna 2022. Uobičajena cijena igre je 15,99 eura, a hardverski minimum koje vaše računalo treba imati je procesor Intel Core i5-4460 ili ekvivalent tome, 8 GB radne i 4 GB memorije te grafiku NVIDIA GeForce GTX 960 ili nešto slično tome.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI