Inspiracija za igru Slain: Back From Hell je heavy metal | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Inspiracija za igru Slain: Back From Hell je heavy metal

Autor Krunoslav Ćosić

Platformer žanr se provlači kroz igru povratka iz pakla

 Slain Back From Hell (4).jpg Izvor: Epic Games

Arkadna borba u single player video igri Slain: Back From Hell nadahnuta je teškim metalom s elementima slagalice i popraćena je obiljem krvi. Zapanjujući vizualni prikazi i pravi old school gameplay popraćeni su najmetalnijom zvučnom podlogom koju ste ikada čuli.

Vi kontrolirate sudbinu Bathoryna, osuđenog heroja u gotičkom svijetu koji nastoji osloboditi šest prokletih kraljevstava od šest smrtonosnih gospodara. Mora se probiti kroz ovu uništenu zemlju, prepunu jezivih neprijatelja pikselne umjetnosti prije nego što se popne (ili siđe) u uporište, cijelo vrijeme pobjeđujući podjednako đavolske zamke i opaka čudovišta.

 Slain Back From Hell (7).jpg Izvor: Epic Games

U srcu svake domene Bathoryn će se suočiti s moćnim neprijateljem. Ako ne uspijete umrijet ćete jezivo - izmrcvareni od vukodlaka, dezintegrirani od plutajućih čudovišta.

Postoje 3 ključna područja koja treba savladati kako bi se pobijedilo u igri povratka iz pakla. Naučite rukovati s 3 smrtonosna elementarna oružja, a svako iskorištava slabosti različitih vrsta neprijatelja. Svako ima različitu kombinaciju, vrijeme i upotrebu. Ovladavanje brzim prebacivanjem između oružja put je do pobjede.

 Slain Back From Hell (6).jpg Izvor: Epic Games

Ključne značajke igre

Osjetit ćete 6 sati drobljenja kostiju, kaosa i krvi napajane metalom. Odaberite između 3 jedinstvena oružja u borbi protiv demonskih hordi, uz lukavo skrivane tajne. Boss borbe, mini-boss borbe, sub-mini-boss borbe i makro-sub-mini-boss borbe dio su igre u kojoj nema napornog niveliranja, nema zamornog brušenja, nema slabašne izrade.

Cijeli soundtrack snimio je Curt Victor Bryant, službeno iz Celtic Frosta. Cijena igre Slain: Back From Hell je samo 9,99 eura, a do 13. listopada 2022. besplatna je za preuzimanje preko Epic games trgovine, samo uz otvoren profil. Kritika igri nije baš naklonjena, dobila je 33 posto preporuku (od 100 posto), ali ako ste ljubitelj ovakvog stila onda ćete možda i biti zadovoljni.

 Slain Back From Hell (8).jpg Izvor: Epic Games

Slain: Back From Hell igra se na Windows računalu, s tim da je igranje moguće čak i na starijim verzijama (Windows XP, Vista, 7 ili 8), uz procesor takta 1,5 GHz, uz 500 MB slobodne memorije. U grafičkom dijelu potrebna vam je GT 750 M kartica ili nešto jače od toga.

 Slain Back From Hell (1).jpg Izvor: Epic Games

 Slain Back From Hell (3).jpg Izvor: Epic Games

 Slain Back From Hell (5).jpg Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI