NEBULA: Single-player gaming simulator s RPG elementima | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NEBULA: Single-player gaming simulator s RPG elementima

Autor Davor Dakić

Igra je smještena u ogromnu galaksiju koja čeka da bude istražena

 Nebula (3).jpg Izvor: Kickstarter

Izgradite i nadogradite svoj Starship kako biste upravljali, proširili i razvili svoju posadu u simulatoru kolonije otvorenog svijeta. Vodite svoju koloniju kroz misterije dubokog svemira, koji sadrži milijune zvijezda i planeta, naseljenih raznolikim i jedinstvenim ekosustavima.

Trgujte i vodite rat protiv zamršenih frakcija, od očajnih svemirskih pirata do galaktičkih carstava. Istražite svemir kako biste otkrili rijetke materijale i bogatstva i dovedite svoje ljude do prosperiteta. Prilagodite se, iskorištavajte, ali budite sigurni da ste spremni živjeti s posljedicama.

 Nebula (1).gif Izvor: Kickstarter

Dizajnirajte i konstruirajte svoj brod iz snova za svoju koloniju. Postavite temelje, a zatim napunite okoliš stilskim namještajem i ukrasima. Stvorite i upravljajte svojim sustavima napajanja i stoke kako biste zaštitili svoje koloniste od nepopustljivih elemenata svemira.

Dizajnirajte raskošne prostorije za posadu, izgradite impresivne tvornice i instalirajte snažne sigurnosne sustave među mnogim drugim objektima koji će vam pomoći na vašem putovanju. Možete sakupljati ili uzgajati vlastitu hranu i držati stoku kako biste bili sigurni da su vaši kolonisti dobro hranjeni.

 Nebula (2).gif Izvor: Kickstarter

Iskopavajte resurse diljem galaksije kako biste proizveli materijale i opremu koja se može koristiti ili prodavati za dodatnu zaradu. Izgradite radionice diljem svoje postaje i počnite proizvoditi robu i usluge.

Tijekom svog međugalaktičkog putovanja u igri Nebula naići ćete na mnoge zanimljive likove. Uvjerite bilo koju osobu na koju naiđete da se pridruži vašoj koloniji, dajući vam priliku da okupite raznoliku posadu sposobnu ostvariti čak i vaše najluđe ambicije. Istražite nove puteve s prilagođenom opremom, bioničkim transformacijama i velikim izborom oružja.

 Nebula (2).jpg Izvor: Kickstarter

 Nebula (5).gif Izvor: Kickstarter

 Nebula (6).gif Izvor: Kickstarter

 Nebula (1).jpg Izvor: Kickstarter

 Nebula (3).gif Izvor: Kickstarter

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI