GAME OVER: Aplikacija Facebook Gaming | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GAME OVER: Aplikacija Facebook Gaming

Autor Igor Martić

Igra je gotova za Facebookovu aplikaciju za igranje

 Facebook Gaming.jpg Izvor: Google Play Store

Meta Platforms je objavila da će od 28. listopada 2022. onemogućiti za korištenje svoju samostalnu aplikaciju Facebook Gaming namijenjenu za igranje na iOS i Android uređajima. Dogodit će se to nakon više od dvije godine od lansiranja. Istovremeno, tvrtka ostaje privržena gaming segmentu.

Iz Mete kažu da aplikacija više neće raditi nakon tog datuma, da se kompanijina "misija povezivanja igrača, obožavatelja i kreatora s igrama koje vole nije promijenila", prenosi Mobile World Live. Igre će i dalje biti dostupne na kartici Gaming u Facebook aplikaciji.

 Facebook Gaming (3).jpg Izvor: Facebook

Web-bazirana verzija Facebookove platforme za streaming igara također će ostati online. Facebookova platforma za igranje pokrenuta je 2018. dok se div društvenih medija pokušavao natjecati s rivalima u segmentu kao što su Twitch, YouTube i Microsoftov Mixer.

Zatim su pokrenuli samostalnu aplikaciju 2020. kao odgovor na povećanu potražnju generiranu pandemijom Covid-19 (koronavirus), udruživši se s Microsoftom kako bi apsorbirao i integrirao Mixerove igre na svoju platformu.

 Facebook Gaming (2).jpg Izvor: Apple App Store

Tvrtka nije navela razlog zašto gasi samostalnu aplikaciju, iako to nije neuobičajen potez. U 2019. YouTube je također uklonio svoju samostalnu aplikaciju za igranje, uključivši uslugu u svoju glavnu aplikaciju umjesto toga, navodeći da su dvije platforme izazvale zbunjenost među korisnicima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI