FIFA 23: Publika ima potpuno drugo mišljenje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

FIFA 23: Publika ima potpuno drugo mišljenje

Autor Smartlife

Igra je dobila mnogobrojne pohvale najutjecajnijih gaming medija, ali publika ne misli tako

 FIFA-23.jpg Izvor: EA SPORTS

S krajem rujna FIFA 23 stigla je u prodaju i ocjene gaming medija bile su uglavnom visoke - četiri, četiri i pol zvjezdice od pet, osmice, sedmice, poneka devetka i ukupan dojam nakon čitanja je bio da je FIFA 23 vrlo dobar zaključak čuvene simulacije nogometa koja se s ovim naslovom gasi zauvijek.

Nažalost, dojmovi publike su daleko drugačiji i igra koja u startnoj postavi košta 70, a u Ultimate 90 eura razočarenje je za najveći broj igrača.

U trenutku pisanja ovog teksta igra ima oko 9890 recenzija na Steamu i ocjenu Mostly Negative. Ukupna ocjena je trenutno, također, vrlo negativna, što nije dobar pokazatelj daljeg razvoja igre. Točnije, svega 36% recenzija za FIFA 23 na Steamu je u nekom obliku pozitivno, što je do sada jedna od najgorih situacija, a igra je dostupna već oko tjedan dana.

 FIFA 23 (2).jpg Izvor: EA SPORTS

Gledajući same recenzije, postoje dva problema koja se stalno pojavljuju. Prvi ima veze sa softverom protiv varanja u igri, koji kod nekih igrača griješi odmah prilikom pokretanja igre. Bez anti-cheat načina koji radi u pozadini nije moguće ni pokrenuti FIFA 23 igru i to je ono što neki igrači smatraju potpunim promašajem.

EA je brzo odgovorio na ove izvještaje govoreći igračima da kompanija prikuplja podatke kako bi utvrdila pravi problem i u međuvremenu je ponudila nekoliko rješenja. Prije svega, igrači bi trebali pokušati pokrenuti aplikaciju Origin/EA kao i samu igru kao administrator tj. račun s administratorskim privilegijama.

Drugi veliki problem je kašnjenje u online mečevima i generalni "lag" cijelog sistema igre, kako to kažu gejmeri, za šta će EA morati ponuditi konkretnije rješenje od ovog gore.

Koliko će poliranje igre trajati i hoće li biti ispravljene sve greške morat ćemo pričekati. U međuvremenu igrači su listom očajni, barem ovi sa Steam platforme.

FIFA 23 | Službeni trejler
Izvor: Youtube

FIFA 23 Juventus Reveal | Službeni Gameplay Trailer
Izvor: Youtube

FIFA 23 Reveal Trailer | The World’s Game
Izvor: Youtube