PARKING JAM 3D: Puzzle igra s automobilima | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PARKING JAM 3D: Puzzle igra s automobilima

Autor Krunoslav Ćosić

Parking Jam jedna je od najčešće preuzimanih puzzle društvenih igara

 Parking Jam 3D (4).jpg Izvor: Google Play Store

S više od 80.000.000 instaliranja Parking Jam je zabavna i zarazna puzzle društvena igra. Ovo je više od samog parkiranja - to je zabavno iskustvo vožnje koje će vas odvesti na višu razinu. Gužve na parkiralištima, izazovne situacije parkiranja, ljute bake i još mnogo toga čeka vas u jednoj od najboljih društvenih igara parkiranja.

Osvojite nagradu i otključajte skinove, rješavajte zagonetke koje postaju sve teže sa svakom razinom, odaberite koji automobil ćete pomaknuti kako biste mogli pronaći glatke izlaze bez da udarite bilo koga, gradite nekretnine, iznajmljujte ih, dovršite razine bez zapinjanja i još mnogo toga. Samo pazite da se ne zakačite s bakom...

U ovoj smiješnoj i živopisnoj igri izazivate svoje logičke vještine, kritičko razmišljanje i preciznost mjerenja vremena. Super je zadovoljstvo prevrtati automobile na cesti ili jedan u drugi ako ih odaberete pogrešnim redoslijedom.

Vrijeme je da napustite parkiralište, ali zašto su tuđi automobili na putu? Morate ih pomaknuti. To treba učiniti pravilnim redoslijedom jer ova uska parkirališta imaju gomilu prepreka. Riješite lukavu zagonetku o parkiranju i prebacite sve automobile na cestu.

Besplatna igra Parking Jam 3D je dostupna za Android 5.1 i više verzija OS-a odnosno za Appleove uređaje iPhone i iPad s iOS 11 ili više. Možete ju instalirati i na Mac računalo s macOS 11 ili novija verzija operativnog sustava, uz Apple M1 čip.

 Parking Jam 3D (5).jpg Izvor: Google Play Store

 Parking Jam 3D (1).jpg Izvor: Google Play Store

 Parking Jam 3D (3).jpg Izvor: Google Play Store

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI