GLOOMHAVEN: Digitalna adaptacija hvaljene društvene igre | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GLOOMHAVEN: Digitalna adaptacija hvaljene društvene igre

Autor Krunoslav Ćosić

Igra je najprije stigla za Windows platformu, a krajem prošle godine i za macOS. Trenutno je besplatna za preuzimanje

 Gloomhaven (11).jpg Izvor: Epic Games

Ako svaki tjedan pratite kako ugrabiti neku besplatnu video igru onda je ovo pravi trenutak jer je video igra Gloomhaven u Epic Games trgovini besplatna za preuzimanje do 29. rujna 2022. Uštedjet ćete 35 eura, što nije malo. Samo se trebate ulogirati i preuzeti igru u svoju biblioteku.

Bilo da vas u grad Gloomhaven privlači zov avanture ili žarka želja za zlatom koje svjetluca u mraku vaša će sudbina sigurno biti ista. Gloomhaven, digitalna adaptacija hvaljene društvene igre, miješa taktički RPG i puzanje po tamnici.

Vaša će sudbina sigurno biti ista, bez obzira privlači li vas u zemlje Gloomhavena zov avanture ili žarka želja za odsjajem zlata u mraku. U igri Gloomhaven predvodite svoju skupinu plaćenika kroz nemilosrdno mjesto gdje je svaki izbor presudan.

 Gloomhaven (8).jpg Izvor: Epic Games

Probijate se kroz zastrašujuće tamnice, strašne šume i mračne špilje prepune užasnih čudovišta. Morat ćete sve to odraditi kako biste došli do svoje nagrade. Ili ćete umrijeti pokušavajući. Prodajte svoj mač svakome tko si ga može priuštiti, bili oni gradski dužnosnici ili korumpirani kultisti. Plaćeni ste da ostvarite cilj, a ne da postavljate pitanja.

Gloomhaven je, osim što se radi o taktičkom RPG-u i digitalnoj adaptacija ultimativne strateške društvene igre Isaaca Childresa, najviše ocijenjena društvena igra svih vremena na https://BoardGameGeek.com.

 Gloomhaven (7).jpg Izvor: Epic Games

Smješten u jedinstveni srednjovjekovni svemir mračne fantazije Gloomhaven nagrađuje strateško planiranje i rješavanje problema. Suočite se s ovim mračnim svijetom sami ili u online grupi za do 4 igrača odnosno plaćenika.

Svaki od 17 jedinstvenih likova dolazi sa svojim vlastitim vještinama i treba svladati više od 1000 različitih sposobnosti. Pripremite svoj špil karata sposobnosti prije nego što krenete istraživati mračne špilje i strašnu šumu Gloomhavena kroz misije i događaje.

Kada uđete u tamnicu uključite se u taktičku naizmjeničnu borbu odabirom dvije karte za svakog plaćenika na svakom potezu. Možete koristiti samo gornju polovicu jednog i donju polovicu drugog, stoga planirajte u skladu s tim.

 Gloomhaven (1).jpg Izvor: Epic Games

Pomaknite svoje unajmljene oštrice na terenu s heksadecimalnom mrežom kako biste iskoristili prednosti okruženja tamnice. Postavite smrtonosne kombinacije i oslobodite razorne moći, ali pripazite na cijenu. Karte su resurs koji je rijedak i ključan kao i vaši životni bodovi pa pripazite na iscrpljenost. Svaki izbor ima posljedice koje omogućuju život ili donose smrt.

Usavršite svoje sposobnosti tijekom igre s poboljšanjima i pogodnostima dok se vaša moć povećava s višim razinama i novom opremom. Potrebna vam je svaka moguća prednost kako biste preživjeli. Stoga, opremite svoju skupinu plaćenika, lovite moćne artefakte, kupite naklonost Velikog hrasta i nikada ne prestanite biti oprezni.

Stvorena u suradnji sa zajednicom tijekom ranog pristupa Guildmaster avantura ima više od 160 ekskluzivnih digitalnih misija koje vam omogućuju da iskusite drugi aspekt Gloomhavena s novim pričama, zadacima, kartom i NPC-ovima. Za igranje igre vaše računalo treba imati minimalno 8 GB radne memorije te 14 GB slobodne memorije za igru. Ipak, idealno bi bilo 16 GB RAM-a.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI