Isprobajte realističan, online rat u igri Total Battle: War Strategy | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Isprobajte realističan, online rat u igri Total Battle: War Strategy

Autor Igor Martić

Pokažite svoje obrambene vojne vještine i taktičke poteze

 Total Battle War Strategy (7).jpg Izvor: Totalbattle

Total Battle je taktička MMO strategija, na engleskom jeziku i prevedena na deset drugih jezika. Igra se stalno ažurira, s nedavno dodanim povijesnim epohama: od antičkog doba do srednjeg vijeka i zatim do doba raznih otkrića.

U Total Battle osvajajte i zapovijedajte kraljevstvima i dvorcima, zauzimajte utvrde i uživajte u ratnoj slavi u ovoj fantastičnoj RTS igrici. Vi ste ratni zapovjednik koji brani svoj teritorij i bori se protiv čudovišta, mađioničara i drugih neprijatelja. Morat ćete razviti jaku obranu tornja kako biste dobili posljednju bitku u srednjovjekovnoj strategiji.

 Total Battle War Strategy (9).jpg Izvor: Totalbattle

Vaša vojna baza zahtijeva razvoj: u početku imate pristup katapultima i pješaštvu, a kasnije ćete imati pristup novim jedinicama: titanima, zmajevima, elementalima i do još mnogo toga. Vaše osnovne vještine graditelja definiraju budućnost igre; stoga dajte sve od sebe.

Odaberite svoju strategiju za upravljanje trupama u svojoj vojsci - svaka jedinica ima jedinstvene sposobnosti za rat protiv čudovišta i drugih igrača.

Pronađite jedinstvene interese na karti svijeta među pustinjama, šumama i planinskim lancima. Horde čudovišta, napušteni rudnici, zatvorene arene i kripte pune su blaga, ali ne pobjeđuje svaka strategija u ratu. Uz predanost, pažljivo planiranje i dobro upravljanje izgradit ćete snažno gospodarstvo.

Vaša je vojska ključna za pobjedničku strategiju. Imate različite vještine za najbolje snalaženje u različitim situacijama. Izradite svoju opremu i podignite svoje heroje na razinu kao u najboljim RPG igrama.

Najbolje je koristiti kombinaciju strategije i taktike za pobjedu u ratu: klanovi s članovima iz cijelog svijeta bore se za svoje snove. Pomozite svojim najbližim prijateljima i ostvarite postignuća zajedno u ovoj online igrici. Zauzimanje teritorija, penjanje na vrhove ljestvica rejtinga, a najviše od svega - podrška tisuća saveznika ostavit će vaš trag u povijesti.

Total Battle: War Strategy je dostupna za Android 4.1 i više te Appleove iOS 8.0 i više uređaje iPhone, iPod i iPod touch.

 Total Battle War Strategy (8).jpg Izvor: Totalbattle

 Total Battle War Strategy (10).jpg Izvor: Totalbattle

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI